El Barça, cap a quarts de la Copa del Rei de Futbol Sala
FS Notícies | 26/10/2017
El Catgas Energia cau als vuitens de final, eliminatòria que ha superat el FC Barcelona Lassa, sent l’únic equip català en competició a la Copa del Rei de Futbol Sala.

El FC Barcelona Lassa va iniciar, el dimarts 24, la seva participació en la Copa del Rei de futbol sala amb victòria contra el Palma Futsal a Son Moix, per 0 gols a 2, en els vuitens de final, continuant en la competició. Els gols de Joselito, just abans del descans, i de Rafa López, pràcticament al final del partit, van donar la victòria als d’Andreu Plaza.

L’endemà, el dimecres 25, va ser el torn del Catgas Energia, que va començar dominant el partit i va ser el primer en obrir el marcador amb un gol de Juan Carlos i de Pol Pacheco al minut. Amb una renda de dos gols, el CD Rivas Futsal va poder arribar al descans retallant les diferències. En el segon temps, el matx va donar un gir i es va embogir, provocant que l’equip local aconseguís l’empat. Més tard, el Pol Pacheco va anotar el seu segon gol, posant el 2 a 3 pel Catgas a falta d’11 minuts per al final. En un final èpic amb una afició madrilenya entregada, els locals van aconseguir remuntar gràcies a dos gols que els donaven la victòria per 4 gols a 3 i, conseqüentment, el pas a quarts de final de la Copa del Rei.

Per tant, el CD Rivas Futsal, equip de Segona Divisió 'A', va donar la sorpresa eliminant al Levante UD FS a la ronda anterior, i, ara, a vuitens, al Catgas Energia.

Així doncs, el FC Barcelona Lassa és l’equip català que ha aconseguit el bitllet cap a quarts de final de la Copa del Rei de Futbol Sala, juntament amb Movistar Inter, Jaén P. Interior, Ríos R. Zaragoza, CA Osasuna Magna, Naturpellet Segovia, Plásticos Romero Cartagena i CD Rivas Futsal.