El Barça 'B' obté un valuós triomf de Cartagena
Notícies Generals | 04/06/2017
L'equip de Gerard López s'imposa al Cartagena per 1 a 2 i fa un pas important per superar l'eliminatòria de la fase d'ascens a Segona 'A'.

El Barça 'B' ha aconseguit una treballada victòria en el partit d'anada del play-off d'ascens a Segona Divisió 'A' després de tombar el Cartagena per 1 a 2. Romera i Gumbau han marcat per a un conjunt blaugrana que ha sabut portar el partit al seu terreny davant d'un rival que no s'ha rendit i ha lluitat fins al final per igualar l'encontre.

El primer gol del partit ha arribat a la segona part. El Barça s'ha avançat en el marcador després que Dani Romea aprofités una assistència d'Aleñá i superés el porter amb un xut des de l'interior de l'àrea. Poc després, el local Germán ha igualat de nou el duel. Quan faltaven nou minuts per al final, Gumbau ha tornat a posar els blaugrana per davant per aconseguir un gran resultat de cara al partit de tornada, que es disputarà dissabte vinent a les 19.00 hores al Miniestadi.