El Balaguer tomba l’Almeda en un final èpic i accedeix a la final
F. Amateur | 18/06/2021
Un lluitador Balaguer derrota per 0 a 1 l’Almeda gràcies a un gol d’Aleix Llusà al 88’ d’un partit vibrant i s’enfrontarà diumenge a la UE Castellar a la final.

ALMEDA, C.D.
0 - 1
BALAGUER, C.F.
Arturo Picaseño, Quim Costa, Xavier Maldonado, Eiji Yamada (Goody Weriwoh, 87'), Guillem Viñas, Yoel Espinoza, Gabi León, Sergi Hernández, Efosa Izevibigie (Bilal Ayugir, 70'), Juan Cruz Varela, Juan Ezomo.
Alfred Peguero, Aleix Llussà, Pol Grabalosa, Víctor Darias (Mikel del Águila, 67'), Manel Contreras, Sergi Surroca (Cristian Villalonga, 89'), Ricard Cervelló, Eduard Raya (Pol Martínez, 18'), Manel Cabrera, Arnau Penella, Pau Solanes.

Aleix Llussà (0-1, 88').
Yoel Espinoza (22').

Pau Solanes (28').
TARGETES VERMELLES
Ismail Talhoui (partit finalitzat).

Sergio Corral Delgado (àrbitre principal); Xavier García Martínez i Adrián González Ruiz (àrbitres assistents), Sergi Baño González (4t àrbitre).

Espectadors: Un centenar de persones.

Recolzat per una afició entregada, l’Almeda ha sortit a l’Estadi Municipal de Vic amb l’objectiu de marcar per la via ràpida per donar un pas important i classificar-se per a la final. Fent circular ràpid la pilota amb criteri i destresa, ha tancat el Balaguer al seu propi camp. La primera arribada perillosa dels blanc-i-blaus ha estat una rematada de cap de Sergi Hernández que ha blocat Alfred Peguero, molt segur sota pals. Posteriorment, ha estat Juan Ezomo qui ha obligat a lluir-se al porter rival amb un xut que entrava per l’escaire. I, poc abans del descans, Gabi León ha acaronat l’1 a 0, però el seu tir ha sortit lleugerament desviat per sobre el travesser. El Balaguer, per la seva part, pràcticament no ha generat perill durant la primera meitat.

Les forces s’han anivellat a la represa. El bloc de Balaguer ha posat una marxa més i ha avançat les seves línies de pressió per tal d’incomodar la sortida de la pilota de l’Almeda. D’aquesta manera, els de Cornellà de Llobregat han hagut de jugar més en llarg i no han tingut tanta possessió com en els primers 45 minuts. El Balaguer ha tingut una bona ocasió als peus de Manel Cabrera, que ha xutat excessivament creuat i la pilota s’ha perdut per línia de fons.

Amb el pas dels minuts, l’Almeda s’ha fet de nou amb les regnes de l’encontre i ha disposat de diverses ocasions per marcar. La més clara l’ha tingut Juan Ezomo amb una rematada de cap que ha sortit fora de miracle. Quan semblava que el guanyador de l’eliminatòria es decidiria des del punt de penal, el Balaguer, en un contraatac executat a la perfecció, ha marcat el 0 a 1 mitjançant un xut creuat d’Aleix Llussà. Així doncs, el Balaguer s’enfrontarà a la UE Castellar a la final del Torneig de Segona Catalana, que es jugarà el diumenge 20 de juny a les 19.00 hores.

Al partit hi ha assistit el president de l’FCF, Joan Soteras, acompanyat de la seva junta directiva, i representants dels dos equips semifinalistes, de la UE Vic i de l’Ajuntament de Vic.