El Badalona Futsal Iris guanya la Copa Catalunya Benjamí de futbol sala
FS Notícies | 10/06/2023
El Badalonta Futsal Iris Yamaha Muro Tomás ha vençut per 3 a 1 davant l'AE Les Corts UBAE en un partit que ha dominat des del principi i es converteix en el primer campió del cap de setmana.

BADALONA FUTSAL IRIS YAMAHA MURO TOMÁS
3 - 1
AE LES CORTS UBAE
Biel Apresa Valldaura, Marc Molina Rivas, Adrian López Aguera, Bruno Murcia Rodrigo, Thiago Melgar Farel, Bruno Gomez Brocal, Luis Vargas Málaga, Ferran González Leal, Gerard Gutiérrez Castillo, Lucas Sanchez Muniz i Aleix Luque Ibiza.
...Eric Sánchez, Leo Hervás, Marcel Reig, Héctor López, Bruno Cañellas, Raúl Torres, Martí Casanova, Joel López i Axel Bondia
1-0 Luis Vargas (16'); 2-0 Ferran González (36'); 3-0 Ferran González (38')

3-1 Leo Hervás (47')
Jordi Rodríguez Molina

El primer campió. El Badalona Futsal Iris Yamaha Muro Tomás s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya Benjamí de futbol sala després de guanyar 3 a 1 davant l'AE Les Corts UBAE. La final, disputada al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell, ha obert el teló de les 11 finals de la Copa Catalunya de futbol sala que es disputaran durant el cap de setmana i ha acabat amb una victòria sòlida pels de Badalona que han controlat el partit durant els 50 minuts.

El primer temps entre el Badalona Futsal Iris Yamaha Muro Tomás i l'AE Les Corts UBAE ha estat més igualada, amb ocasions pels dos equips i amb els xuts exteriors com a ocasions més clares per ambdós conjunts. Precisament, a través d'un xut exterior, Luis Vargas ha obert la llauna del marcador i, amb l'1 a 0, s'ha arribat al descans. A la represa, els de Badalona han augmentat diferències amb un doblet de Ferran González que ha deixat la final encarrilada. Ja a les acaballes, l'AE Les Corts UBAE ha escurçat diferències fins al definitiu 3 a 1.

Tota la informació sobre la 12a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.