El FC Barcelona, Campió de Catalunya Juvenil-Cadet femení
Futbol Femení | 07/06/2015
El FC Barcelona s’ha proclamat Campió de Catalunya després de guanyar al RCD Espanyol per 4 gols a 0 a la final.
El  FC Barcelona, Campió de Catalunya Juvenil-Cadet femení

Alineacions:

FC Barcelona: Gemma Font, Berta Pujades, Anna Torrodà, Laia Aleixandrí, Ona Batlle, Paula Fernández, Laia Muñoz, Laura Martinez, Carla Niubó, Maria  Llompart i Elena Benítez. També han jugat: Sandra Carrasco, Judit González, Paula Navas, Mireia Carrasco, Andrea Martínez, Candela Andújar i Maria Benedicto.

RCD Espanyol: Laura Jansa, Nerea Gómez,  Helena Barco, Júlia Mora, Marina González, Paula Bohigas,  Cristina Chavero,  Ariadna Cat,  Ivet Coll, Sara Ismael i Carla Martínez. També han jugat: Ariadna Sáez, Irene Sánchez, Marta Molina, Naomi García i Ainoa Albaladejo.

Gols: 1 – 0 Candela  Andújar (43’), 2 – 0 Paula  Fernández (55’), 3 – 0 Andrea Martínez (56’), 4 – 0 Paula Fernández (78’)

Crònica:

El Barça s’ha proclamat campió de Catalunya en la categoria Juvenil-Cadet femenina, després de vèncer a la final a l’Espanyol per 4 gols a 0. Les blaugranes han tingut el domini del partit des dels primers minuts i han disposat de bones ocasions que han sabut materialitzar per poder guanyar amb un ampli resultat. Les ocasions blaugranes més clares han estat a pilota aturada, a través de jugades d’estratègia a la sortida de córners i de falta. Tot i els avisos blaugranes, el marcador continuava amb empat a 0 al descans.

El primer gol del partit ha arribat als tres minuts de començar la segona part, amb un xut ras des de la banda esquerra de Candela Andújar. Al minut 55, Paula Fernández ha fet el 2 a 0 amb un potent xut des de tres quarts del camp que la portera blanc-i-blava no ha pogut evitar. Un minut després, amb l’Espanyol desconcertat, Andrea Martínez ha realitzat una jugada individual dins l’àrea i ha marcat el tercer. Per sentenciar el partit, Paula Fernández ha tornat a marcar amb un xut des de fora l’àrea.

L’Espanyol ho ha tingut molt difícil per superar les línies defensives blaugranes i no ha pogut crear ocasions de perill per intimidar al FC Barcelona.

El president de la FCF, Andreu Subies, el vicepresident Josep Llaó i els directius Jaume Plaza i Paquita Linares han estat els encarregats de fer entrega de les medalles i els trofeus a les subcampiones i campiones de Catalunya.