Dura derrota a l’últim minut de la Selecció sub 17
Futbol Femení | 02/04/2022
La Selecció Catalana sub 17 ha perdut davant la Comunitat de Madrid per 2 gols a 1 en l’última jugada del partit. La gran igualtat entre ambdues Seleccions s’ha resolt en una acció a pilota aturada.

COMUNITAT DE MADRID
2 - 1
Sofía Fuente, Paula Herranz, Yolanda Siella, Sandra Villafañe, Paula Rubio, Paula Partido (Zaira Diestro, 87’), Carla Camacho (Aitana Sánchez, 90’), Raquel Íñigo, Bibina Casquero (Katia Cardaba, 82’), Noelia Llamas, Candera Arana.
Neus Barron, Ariadna Domènech (Marta Marruecos, 87’), Judit Pujols, Noah Bezis, Maria Llorella, Marta Fernández, Abril Rodrigo (Daniela Cervantes,72’), Dana Yazbeck, Magalí Capdevila (Laia López, 87’), Raquel Capdevila, Laia Martret (Paula Sánchez, 60’).
Raquel Íñigo (p. 1-1, 29’); Carla Camacho (2-1, 89’).

Laia Martret (p. 0-1, 14’).
TARGETES GROGUES
Paula Rubio (15’); Raquel Íñigo (52’); Carla Camacho (74’); Paula Herranz (86’).

Marta Fernández (46’).

Espectadors: Unes 200 persones.

Cop dur el que ha rebut la Selecció Catalana sub 17 femenina en el primer partit que ha disputat davant la Comunitat de Madrid en el IX Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques. Les madrilenyes han gaudit de més possessió al tram inicial del duel, però a poc a poc el joc s’ha anat travant i ha estat difícil veure ocasions. Cap de les dues Seleccions ha desplegat un joc vistós i les accions a pilota aturada han estat clau per decantar la balança.

Tot i que Laia Martret ha marcat de penal al quart d’hora de joc, Madrid ha empatat poc després i també des dels onze metres. Amb l’1-1 s’ha arribat al descans, però el pas per vestidors no ha suposat una millora substancial per a cap equip. La segona part ha tingut el mateix ritme i ambdós conjunts han exercit un bon paper com a muralles defensives. Catalunya ha intentat desplegar un millor joc a través de les bandes i amb xuts exteriors, com el de Magalí Capdevila, però la portera rival ha tingut bones actuacions per desbaratar les oportunitats més clares.

Quan tot semblava abocat a un empat, un últim córner executat en el temps afegit ha condemnat a la Selecció sub 17. Neus Barron no ha pogut allunyar la pilota i en una confusió dins l’àrea, Madrid ha marcat el 2 a 1 definitiu. Així, Catalunya no ha tingut marge de reacció i ha encaixat una dura derrota enfront un rival contundent i que ha sabut rebaixar les fortaleses de la sub 17. El segon i últim partit del Campionat tindrà lloc demà, a les 12.15 hores, davant l’Aragó i en directe a rfef.es.

El partit l’ha presenciat el vicepresident i delegat de l’FCF a Girona, Jordi Bonet; el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Sabadell, Albert Montull; el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech; i el directiu i delegat de l’FCF a l’Anoia, Francesc Borrega.