Duel exigent de Catalunya sub 19 masculina de futbol sala contra el FS Ripollet
FS Notícies | 14/03/2022
Catalunya sub 19 masculina de futbol sala ha empatat a 2 davant el FS Ripollet, de 2a Divisió B nacional.
2 - 2
FS RIPOLLET
Martí Puig, Nèstor Ruiz, Fèlix Prunera, Roger Panadès, Victor Ramos, Sergi Viedma, Matías Leguizamón, Adrián Tapias, Marcel Bravo, Arnau Pineda i Manoel Kawa Carreño
FS RIPOLLET
Marc Garcia, Ponce, Portillo, Mayor, Alegre, Dylan, Camacho, Jordi, Barceló

1-1 Roger Panadès (15'); 2-1 Sergi Viedma (21');

0-1 Camacho (14'); 2-2 Alex Barceló (24')
Àrbitres principals: Adrià Acero i Adrià Gelonch         Àrbitre assistent: Jinmao Zhan

La tornada als partits amistosos. Catalunya sub 19 masculina de futbol sala ha empatat a 2 davant el FS Ripollet, de 2a Divisió B nacional de futbol sala, en un partit vibrant, emocionant i amb un ritme molt alt imposat per ambdós conjunts. Un enfrontament, disputat al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló, que ha suposat el primer amistós del 2022 i el tercer de la temporada que serveix per acabar de perfilar detalls abans de competir als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que disputaran del 17 al 24 d’abril de 2022 a Cadis.Primera part molt intensa entre Catalunya i el FS Ripollet, amb poca possessió de pilota i moltes transicions, amb ràpids contraatacs i fent lluir els dos porters: Martí Puig i Marc Garcia. El marcador s’ha obert gràcies a una acció d’estratègia transformada de forma magistral que ha col·locat el 0 a 1 al lluminós. Però aquest gol ha fet reaccionar a la catalana i es que al següent minut, i després d'una gran acció individual, Roger Panadès ha establert l’empat a 1 amb el qual s’ha arribat al descans.

Només començar la segona part, Catalunya s’ha posat per davant gràcies a un contraatac ràpid finalitzat per Sergi Viedma. Un avantatge que ha durat ben poc, ja que Barceló ha col·locat l’empat a 2 al lluminós. Els jugadors de la quadribarrada, dirigits per Rubén González, han tingut clares ocasions de gol per posar-se per davant a través de Marcel Bravo i de Fèlix Prunera, però entre el desencert i la gran actuació del porter ho han evitat. En els darrers minuts de partit, els dos equips han provat fortuna amb porter-jugador, però el marcador ja no s’ha mogut més.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.