Diversió i molt futbol sala al Campus de l’LCFS, que obre inscripcions
FS Notícies | 28/11/2022
Una nova edició del Campus de futbol sala s’està preparant per l’estiu, obrint les seves inscripcions. La millor forma de divertir-se mentre practiques i aprens molt de futbol sala.
Diversió i molt futbol sala al Campus de l’LCFS, que obre inscripcions

Diverteix-te practicant el futbol sala. L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala de la Lliga Catalana de Futbol sala de l’FCF, després de l’èxit anterior, organitza, de cara a l’estiu, una nova edició del Campus de futbol sala.

L’objectiu del campus consisteix en la millora dels fonaments tècnics i tàctics individuals, en el desenvolupament de les capacitats bàsiques de cada jugador i jugadora, així com en fomentar la cohesió de grup a través d’activitats aquàtiques i grupals, amb la presència dels seleccionadors catalans de futbol sala.

Arriba la 3a edició del Campus de futbol sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala, del 13 al 21 de juliol de 2023, mantenint la instal·lació de la temporada anterior, en un espai natural molt adient per la pràctica esportiva, com és l’Alberg la Bruna de la Codina, a Bellver de Cerdanya.

Com a novetat, enguany, hi ha la possibilitat d’escollir diferents torns, segons les necessitats de cada jugador i jugadora.

DATES III CAMPUS DE FUTBOL SALA
TORN DIES
TORN 1 Del 13 al 16 de juliol de 2023
TORN 2 Del 16 al 21 de juliol de 2023
TORN 1+2 Del 13 al 21 de juliol de 2023

A continuació es detallen les categories, per edats, que inclou aquest III Campus de futbol sala:

CATEGORIES III CAMPUS DE FUTBOL SALA
CATEGORIA ANY NAIXEMENT
Benjamí mixt Anys 2013-2014
Aleví masculí Anys 22011-2012
Aleví femení Anys 2011-2012
Infantil masculí Anys 2009-2010
Infantil femení Anys 2009-2010
Juvenil-Cadet femení Anys 2006-2007-2008

El preu del III Campus de futbol sala, segons el torn escollit, inclou estada en règim de pensió completa, assegurança d’accidents, equipació oficial del campus i servei de bus.

PREUS III CAMPUS DE FUTBOL SALA
TORN PREU PACK INCLÒS
TORN 1 225€ 1 pack de roba esportiva
TORN 2 370€ 2 packs de roba esportiva
TORN 1+2 595€ 2 packs de roba esportiva

Com a novetat d'enguany, i amb l'objectiu d'ajudar a les famílies, en aquesta nova edició el pagament es pot efectuar de forma parcial, és a dir, fraccionant-ho en 2 o 3 terminis, o bé, de forma total.

Les inscripcions ja estan obertes per apuntar-se al III Campus de futbol sala:

INSCRIPCIONS III CAMPUS DE FUTBOL SALA
INSCRIPCIONS III CAMPUS DE FUTBOL SALA AQUÍ

Les places són limitades i el termini d’inscripció finalitzarà amb l’exhauriment de les places. La seva admissió serà per ordre d’inscripció i de pagament. En cas de no entrar, hi haurà llista d’espera.

Continuant amb el mateix format que la temporada anterior, l’Àrea Esportiva ha organitzat, juntament amb el Campus de futbol sala, les Jornades de Perfeccionament de futbol sala durant les dates estiuenques. Una oferta formativa molt completa que permet aprofundir i perfeccionar el futbol sala una vegada finalitzada la competició de lliga.

ACTIVITATS ÀREA ESPORTIVA I DE SELECCIONS CATALANES
ACTIVITAT DATES SEU
III Campus de futbol sala  Del 13 al 21 de juliol de 2023 Bellver de Cerdanya
II Jornades de Perfeccionament de futbol sala Del 28 de juny al 2 de juliol de 2023 Amposta

Per a qualsevol dubte o aclariment queda habilitat el correu electrònic campuslcfs@fcf.cat i el telèfon 620416018.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.