Disseny específic dels microcicles competitius de futbol sala de mans de Josan González
Comitè Entrenadors | 20/04/2023
El Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala 2023 compte amb el tècnic del Córdoba FS, Josan González, el qual dissenyarà microcicles de treball que poden ser molt útils pels entrenadors.
Disseny específic dels microcicles competitius de futbol sala de mans de Josan González

Treball molt minuciós. Conèixer el procés per poder dissenyar els microcicles de treball en alta competició dins del futbol sala és possible a través del Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala, el 10 i 11 de juny, a Martorell, de mans de Josan González, entrenador del Córdoba FS.

El tècnic andalús forma part dels ponents d’aquesta nova edició del Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala i la seva ponència anirà totalment enfocada a conèixer ‘De la planificació a l’execució: el disseny de microcicles competitius en el futbol sala’.

Josan González

JOSAN GONZÁLEZ
DIA Dissabte, 10 de juny de 2023
HORA A les 10.15 hores
TEMÀTICA De la planificació a l’execució: el disseny de microcicles competitius en el futbol sala

El Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala es durà a terme el cap de setmana del 10 i 11 de juny. El dissabte el matí, es duran a terme quatre ponències teòriques, entre les quals hi figura la del tècnic del Córdoba FS, Josan González. Per la tarda, s’impartirà una ponència teòrica i, a continuació, els assistents es desplaçaran cap al pavelló per duu a terme les ponències pràctiques. L’endemà, diumenge, s’enceterà la jornada amb dues ponències teòriques i es tancarà aquesta nova edició del Clínic d’Entrenadors amb una taula rodona.

Per inscriure’s al Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala 2023, fes clic AQUÍ, o bé, en el següent enllaç:

INSCRIPCIONS CLÍNIC D’ENTRENADORS DE FUTBOL SALA AQUÍ

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de futbol sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.