Disponibles els calendaris de les Segones Divisions de futbol sala
FS Notícies | 30/07/2021
La Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF publica els calendaris de les Segones Divisions de futbol sala per a la temporada vinent i ja estan disponibles a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol.
Disponibles els calendaris de les Segones Divisions de futbol sala

Publicades les Segones Divisions de futbol sala. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica els calendaris de les Segones Divisions de futbol sala per a la temporada 2021-2022. Després de publicar els calendaris de les Divisions d’Honor i de les Primeres Divisions de futbol sala, ara és el torn de les Segones Divisions.

Tots aquests calendaris estan disponibles a l’apartat ‘Competició’ de la pàgina web de l’FCF o bé, fent clic AQUÍ.

A continuació, es pot accedir directament als calendaris de referència fent clic sobre del grup:

LLIGA SEGONA DIVISIÓ SÈNIOR MASCULÍ FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4
Grup 5
Grup 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ JUVENIL MASCULÍ FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4
Grup 5
Grup 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ CADET MIXTE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4
Grup 5
Grup 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ INFANTIL MIXTE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4
Grup 5
Grup 6
LLIGA SEGONA DIVISIÓ ALEVÍ MIXTE FUTBOL SALA
Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4
Grup 5
Grup 6

Els grups de primera i segona divisió de les delegacions de Lleida, Tarragona i Girona es publicaran quan les inscripcions a cada categoria permetin realitzar la composició dels grups per divisió. 

Així doncs, ja estan disponibles els calendaris de les màximes categories i de les categories intermèdies, és a dir, divisions d’honor, primeres i segons divisions, en totes les categories.

I pel que fa a les categories amb període d’inscripció obert, es resta a l’espera que es compleixi aquest termini, el pròxim mes de setembre, per fer públiques les seves corresponents agrupacions. Es tracta de les darreres categories i de les categories úniques.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.