Disponible la documentació de la 9a Convenció de Clubs de Futbol Sala Ordinària
FS Notícies | 14/07/2020
La documentació corresponent a la 9a Convenció de Clubs de Futbol Sala Ordinària ja està disponible al web federatiu per a la seva consulta. Les votacions online es duran a terme entre el 20 i el 23 de juliol a través de la intranet federativa.
Disponible la documentació de la 9a Convenció de Clubs de Futbol Sala Ordinària

Documentació publicada per a la seva consulta. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica la documentació de la 9a Convenció de Clubs de Futbol Sala Ordinària per la prèvia consulta per part dels interessats, abans de la votació online.

Recordem que com a màxim òrgan consultiu de l’LCFS, la Convenció de Clubs de Futbol Sala adopta uns acords, a partir de les votacions per part del clubs federats de futbol sala, que seran traslladats a la propera Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol per a la seva ratificació.

Enguany, degut a la situació sanitària actual, la Convenció ha hagut de canviar de dates i de format de celebració, passant a ser, excepcionalment, telemàtica. Per aquest motiu, els clubs de futbol sala podran votar, a través de la intranet federativa, entre el 20 i el 23 de juliol, les modificacions que es presentaran de cara a la propera temporada 2020-2021.

A partir del dimarts 14 de juliol queda publicada, al web federatiu, tota la documentació d’aquesta nova edició de la Convenció de Clubs de Futbol Sala.

Una informació pública que es troba penjada, al llarg de la temporada, a l’apartat de ‘Federació’ > ‘Institució’ > ‘Convenció de Clubs FS’, al marge superior de la pàgina web de l’FCF, o bé, clicant directament AQUÍ.

Un cop s'accedeix, es pot consultar la documentació de les darreres edicions de la Convenció de Clubs de Futbol Sala, separades per pestanyes, per anys. Uns documents que es poden descarregar per a la seva consulta.

Serà el dilluns 20 de juliol quan tots els clubs federats amb equips de futbol sala rebran una notificació a través de la intranet federativa amb l’ordre del dia de la Convenció de Clubs de Futbol Sala Ordinària. perquè el president o vicepresident de l’entitat pugui exercir el seu dret a vot.

A continuació es detalla l'ordre del dia, amb els punts que es sotmetran a votació:

ORDRE DEL DIA
1. Òrgans de Govern Informatiu
2. Activitats de la temporada 2019-2020 VOTACIÓ
3. Tancament de l'exercici econòmic 2019 VOTACIÓ
4. Pressupost de la Lliga Catalana de Futbol Sala 2020 VOTACIÓ
5. Propostes de modificacions reglamentàries de la Lliga Catalana de Futbol Sala VOTACIÓ
6. Pla General d'Actuació VOTACIÓ
7. Propostes presentades per la Comissió Executiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala Informatiu
8. Recull de premsa Informatiu

Les votacions finalitzaran el dijous 23 de juliol, a les 23.59 hores. L’endemà, el divendres 24 de juliol, es durà a terme el recompte de vots i es publicaran els acords de la Convenció de Clubs de Futbol Sala Ordinària.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.