Dinar del jurat dels I Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF
Notícies Generals | 09/05/2017
A l’Antiga Fàbrica Estrella Damm s’ha reunit el jurat dels I Premis Solidaris de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol per triar les candidatures guanyadores d’aquests guardons.
Dinar del jurat dels I Premis Solidaris  de la Fundació de l’FCF

El president de l’FCF, Andreu Subies; el vicepresident de l’FCF i president de la Fundació, Pere Guardiola; els vicepresidents Josep Llaó, Joan Soteras i Joan Josep Isern; el patró de la Fundació FCF i patró director de la Fundació Damm, Ramon Agenjo; el vicepresident de la Fundació de l’FCF i directiu Albert Garrofé; els patrons de la Fundació de l’FCF Margarita Farga i el Pare Manel Pousa; el Secretari General de l’FCF, Oriol Camacho; el director del CTA, Xavi Moreno; el coordinador de la subcomissió d’Ètica Esportiva de l’FCF, Francesc Bartoll; i el també membre de la subcomissió Alex Porqueras; han estat els encarregats d’elegir les candidatures guanyadores dels primers Premis Solidaris que organitza la Fundació Privada Catalana de Futbol.

D’entre totes les propostes rebudes, moltes enviades pels propis clubs i d’altres suggerides pel mateix patronat de la Fundació, s’han triat les candidatures en la categoria d’àrbitres, entrenadors, jugadors, persona de club, foment dels valors i joc net.

Els guanyadors es donaran a conèixer a la gala d’aquests Premis Solidaris que tindrà lloc l’última setmana de maig. Properament s’informarà del dia, el lloc i la hora.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.