Desenllaç cruel per Catalunya
Futbol Femení | 03/03/2024
La Selecció Catalana sub17 no passa de l'empat a 0 contra Madrid i no estarà a la Fase Final de Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques

0 - 0

MADRID
Carla, Laia, Nerea, Noa, Beatriz, Celia, Natalia, Sol, Ainoa, Martina i Nerea. També han jugat Clara i Aina.
MADRID
Laia, Marta, Claudia, Amaya, Irene, Iris, Paula, Lorena, Marina, Emma i Celia.
Nerea i Ainoa

Lorena i Claudia
Helen Portocarrero. Assistida a les bandes per Irene García i Rocío Balongo. Com a 4ª àrbitre Judith Beltran.

Espectadors: Campo de Futbol 'El Albujon'. 300 persones persones

La derrota contra Galícia en la segona jornada de la Fase d'Or obligava a les de Marta Cubí a guanyar a Madrid per ser a la Fase Final o empatar, sempre i quan Galícia no guanyés el seu partit contra Castella Lleó. El combinat català, però, no ha passat de l'empat a 0 contra Madrid mentre que les gallegues s'han imposat a Castella i Lleó (1-2).

Amb el xiulet de l’àrbitre les dues seleccions s’han donat uns primers minuts de tanteig per donar-se a conèixer i mostrar les seves cartes. Les primeres en avisar han estat les madrilenyes poc abans del quart d’hora amb un fort xut de Paula des de fora l’àrea que ha estavellat al travesser de la portería defensada per Carla. Catalunya ha reaccionat fent-se seva la possessió però no ho ha tingut fácil davant d’una selecció potent com Madrid. Poques ocasions són les que ha tingut el combinat de Marta Cubí per avançar-se al marcador i poc abans del descans, un nou xut al pal de Madrid ha salvat a Catalunya d’encaixar el primer gol. L’arribada del descans ha servit per carregar energies i rebre les indicacions de cara el tram final de partit.

A la represa, les de Marta Cubí han sortit amb empenta i amb les idees ben clares. Des dels primers compassos, la Selecció Catalana ha intentat avançar línies i buscar la portería de Laia, però Madrid, molt segura en defensa ha evitat l’alegria catalana. Catalunya no ho ha deixat d'intentar i buscar la classificació però la pilota no ha volgut entrar i el combinat de Marta Cubí s'acomiada de la Fase d'Or sense el passi per a la Fase Final del Campionat d'Espanya.

El vicepresident de l'FCF, Jordi Bonet, ha estat al costat de l'expedició concentrada aquests dies a San Pedro del Pinatar, Múrcia.