Derrota en un partit incòmode per a Catalunya
Notícies Generals | 10/02/2024
La Selecció Catalana sub 16 ha perdut contra Madrid en la segona jornada de la Fase d’Or (2-0).
MADRID
2 - 0
MADRID
Nacho Marina, Juan Casado, Unai Vinicio, German Mesonero, Gonzalo Navarro, Saul Fernandez, Ruben Lopez, Alfonso Romero, Taufik Seidu, Raul Andei i Pablo Mena.
Cristian Grant, Jordi Font, Samuel Puyo, Pedro Fernandez, Aaron Soriano, Baba Kouruma, Abdou Kemo, Pol Lorenzo, Joel Rodriguez, Roberto Tomas i Adrian Alves.
1-0 Gonzalo Navarro (8'), 2-0 Alejandro Mora (76')

Espectadors: Camp de Futbol Gutiérrez Amérigo, Chipiona, 200 espectadors

El combinat català no ha pogut plasmar la seva idea de joc en cap moment en què Madrid, en canvi, ha estat molt contundent a les àrees. Ràpidament, els madrilenys s’han posat per davant amb el gol de Gonzalo Navarro. El porter quadribarrat, Joel Rodríguez, ha estat el millor del partit, però finalment Catalunya ha perdut per 2 a 0.

En la primera part la Selecció Catalana sub 16 no s’ha trobat còmode sobre el terreny de joc. Madrid ha començat els primers compassos amb molta intensitat i Gonzalo Navarro ha obert la llauna en el minut 8. El combinat dirigit per Rafa Beltrán ha intentat reaccionar, sense gaire encert amb les rematades entre els tres pals. Per altra banda, el porter català, Joel Rodríguez, ha estat clau amb diverses aturades per a mantenir el resultat d’1 a 0 fins al descans.

A la represa, Joel Rodríguez ha continuat amb la seva bona actuació amb intervencions de mèrit. A partir de l’hora de joc, però, els catalans han començat a generar perill. Nil Vicens, amb una rematada de cap massa creuada, i Baba Kouruma, amb una falta lateral enverinada, han posat la por al cos a Madrid. Tot i això, quan faltaven pocs minuts pel final, els madrilenys han sentenciat amb el segon gol d’Alejandro Mora.