Derrota amb orgull de Catalunya sub 19 femenina a la final del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 06/05/2022
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha perdut 4 a 1 davant la Regió de Múrcia i s'ha proclamat subcampiona d'Espanya.

REGIÓ DE MÚRCIA
4 - 1
Ana Rubio, Dayanna Martínez, Alba Camacho, Anabel Marco, Alba Guijarro, Blanca Ibáñez, María Valverde, Lucía Martínez-Moya, Clara Román, Patrícia Martínez, Emilia Álvarez i Paola López
Júlia Sanz, Emma Cardona, Clàudia Prats, Laura Torres, Sandra Garcia, Elisabeth Santamaria, Coral Amate, Laia Rojo, Paula Guix, Daniela Salvat, Aina Torrents i Clàudia Hernández

1-0 Patrícia Martínez (4'); 2-0 Carla Román (21'); 3-0 Carla Román (21'); 4-1 María Valverde (35')

3-1 Laia Rojo (27');
Àrbitres principals: David Delgado i Carlos Abrahante       Àrbitre assistent: Berta Garcia

No ha pogut ser. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha perdut 4 a 1 davant la Regió de Múrcia i s'ha proclamat subcampiona d'Espanya en un partit en què dos gols en un minut, a l'inici de la segona meitat, han sentenciat el partit. Tot i això, Catalunya, amb orgull i caràcter, ho ha intentat fins al final. Amb aquesta derrota, Catalunya posa punt final a una temporada històrica, arribant a les nou finals dels nous Campionats d'Espanya disputats aconseguint sis campionats d'Espanya i tres subcampionats.

Catalunya incòmode a la primera meitat. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha estat imprecisa a la primera part de la final del Campionat d'Espanya, superada per una Regió de Múrcia dominant amb la pilota, creant perill a la porteria de Júlia Sanz i dificultant la circulació de pilota de les quadribarrades. I a més, amb el marcador a favor, ja que al minut 4, Patrícia Martínez ha marcat el primer després d'un fort xut exterior. Després d'un temps mort demanat per Jordi Barrero, les catalanes han tingut les idees més clares en atac, han trobat alguna solució entre línies i amb Paula Guix com a referència en atac. La més clara, un xut de Laia Rojo que ha aturat la portera Ana Rubio. Tot i això, el marcador no s'ha mogut més i al descans s'ha arribat amb 1 a 0.

Un minut sentencia el partit. La Regió de Múrcia ha sortit de vestidors i ha marcat dos gols pràcticament consecutius per mitjà de Carla Román. Dos gols que han alterat els plans de la catalana, que ha continuat incòmode sobre la pista del Pabellón A Gándara de Narón. Ha estat a partir del gol de Laia Rojo, al minut 27, quan les quadribarrades han tret l'orgull i el caràcter per intentar capgirar la situació. En aquest moment, Paula Guix ha enviat una pilota al pal i Aina Torrents ha perdonat un u contra u. Entre el desencert i la gran actuació de la portera local, Catalunya no ha pogut marcar el segon i ja a les acaballes, amb un gran gol, María Valverde ha establert el definitiu 4 a 1.

Punt final a una temporada històrica en què tots els partits de Catalunya s'han pogut gaudir en directe a través de l'FCF TV.