Dembelé s'exhibeix per classificar el Barça a les semifinals
Notícies Generals | 25/01/2023
Els blaugranes guanyen per la mínima la Real Sociedad (1-0), després de jugar 50 minuts amb un jugador més, i són només a un pas de la final de Copa.

Onze de gala per enfrontar-se al rival més en forma. Xavi Hernández ha tornat a apostar pels quatre migcampistes que tan bé van funcionar en el clàssic per guanyar la partida del centre del camp. El Barça ha decantat l'eliminatòria a la segona meitat i espera rival per a les semifinals de Copa. Mentre compleix els tres partits de sanció en Lliga, Lewandowski s'ho passa pipa a la Copa. Precisament, el davanter polonès ha generat la primera ocasió abans dels 10 minuts però Zubimendi ha desviat la rematada a córner. De Jong, Pedri o Dembelé han tingut el primer a les seves botes abans de la mitja hora de joc. Tot i la tromba blaugrana, en l'única aproximació txuriurdin en el primer temps, Take Kubo ha estavallat una pilota al pal. La Real Sociedad ha jugat amb deu futbolistes més de 50 minuts per l'expulsió de Brais Méndez en una entrada al turmell de Busquets

Dembelé arrodoneix la seva nit pletòrica

Al contraatac, el davanter francès ha posat la primera pedra amb un golàs que ha sorprès Remiro al seu pal curt. Un cop dur per a l'equip d'Imanol Aguacil, que tot i això ha estirat línies per crear oportunitats tan clares com la de Sorloth, qui ha fallat a un pam de la porteria. Al minut 80, el públic de l'Spotify Camp Nou s'ha posat dempeus per ovacionar Dembelé, que ha deixat el seu lloc a Ansu Fati. Ter Stegen ha donat ales a la Real en els darrers minuts de partit. L'alemany ha errat una passada plàcida en sortida de pilota que ha acabat deixant sol un Robert Navarro que no s'ha cregut la rematada.

El FC Barcelona coneixerà el seu rival a les semifinals el pròxim dilluns al sorteig que se celebrarà al saló Luis Aragonés de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas a partir de les 13.00h.