Definits els equips i agrupacions del Torneig de Segona Catalana
F. Amateur | 24/03/2021
La Segona Catalana torna als terrenys de joc aquest cap de setmana, amb la posada en marxa d’una competició alternativa, amb la participació de 87 equips.
Definits els equips i agrupacions del Torneig de Segona Catalana

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, reunida el passat 8 de març, va acordar la no celebració de la competició de Segona Catalana d’aquesta temporada 2020-2021 per manca de dates disponibles per a la disputa de tots els partits previstos, de conformitat amb la Disposició Addicional Tercera del Reglament General, i un cop recollides les opinions dels clubs de la categoria.

Ara bé, sent coneixedors de la voluntat de jugar de nombrosos clubs i jugadors d’aquesta categoria, es va definir una competició dirigida als equips de Segona Catalana, i també oberta als clubs que no desitjaven la represa de la competició oficial, que s’iniciarà aquest cap de setmana 27 i 28 de març, però que no tindrà efectes classificatoris d’ascensos i descensos.

Així doncs, una vegada finalitzat el termini d’inscripció per a participar en aquest Torneig de Segona Catalana -el període per participar es va tancar el dimecres 17 de març-, son un total de 87 equips els que formaran part d’aquesta competició alternativa, que s’acabarà la primera quinzena de juny. Fins a data d’avui, i des del passat 13 de març, els clubs han pogut disputar partits amistosos per tal de preparar aquest inici.

EQUIPS I GRUPS SEGONA CATALANA 2020-2021

L’estructura de la competició és la següent:

  • Primera fase: lligueta per proximitat geogràfica.
  • Segona fase: eliminatòries fins a obtenir 4 semifinalistes, els quals disputaran una semifinal i una final en una mateixa seu.

Les condicions econòmiques per participar-hi son:

  • Inscripció: gratuïta.
  • Preu arbitratge (sense assistents): 138 euros.
  • Preu arbitratge semifinals i final (amb assistents): subvencionat.

Els premis que obtindran els equips s’han definit de la següent manera:

  • Quatre semifinalistes: quota inscripció d’equip per la temporada 2021-2022 subvencionada.
  • Semifinalistes: subvenció del 25% dels arbitratges de la temporada 2021-2022.
  • Subcampió: subvenció del 50% dels arbitratges de la temporada 2021-2022 i trofeu.
  • Campió: subvenció del 100% dels arbitratges de la temporada 2021-22 i trofeu.

Els calendaris de partits dels 13 grups que conformen el Torneig es poden consultar en aquesta taula:

GRUPS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.