Debut amb victòria i bones sensacions contra els amfitrions de Catalunya sub 19 masculina de futbol sala
FS Notícies | 26/12/2023
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha debutat a la fase prèvia del Campionat d'Espanya amb una gran victòria per 1 a 4 contra Galícia.

GALÍCIA
1 - 4
GALÍCIA
Jorge Salleres, Jorge González, Jaime Pan, Teo Gómez, Asier Martínez, Pablo Vázquez, Pau Codony, Iago Calvo, Mitxel De Sousa, Gonzalo Vilariño, IAgo López i David Barcón
Martin Benaduce, Luis Miguel Medina, Héctor Gisbert, Akim Ràfols, Martí Serra, Raul Pernia, Rubén Rodó, Victor Sánchez, Marc Barriga, Pol Salas, Joan Cañizares i David Prieto

1-2 Pau Codony (19');

0-1 Pol Salas (8'); 0-2 Raúl Pernia (12'); 1-3 Akim Ràfols (26'); 1-4 Martí Serra (33')
Àrbitres principals: Darriba Villamajor i Seijas Piñeiro    Àrbitre assistent: López Seijas

Debut treballat i amb victòria. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha debutat a la fase prèvia del Campionat d'Espanya amb victòria per 1 a 4 davant els amfitrions, Galícia. Un partit treballat a foc lent pel conjunt dirigit per Jordi Barrero que ha marxat al descans amb un avantatge mínim d'1 a 2, però que a la represa ha sabut madurar i amb un gran gol d'Akim Ràfols i un altre de Martí Serra han sentenciat el triomf. D'aquesta manera, els quadribarrats sumen els tres primers punts del Campionat d'Espanya i aquest dimecres s'enfrontaran contra la Comunitat de Madrid, que també ha guanyat contra les Illes Canàries. Per la seva banda, Galícia descansarà i debutarà Ceuta en aquest Grup A de la fase prèvia del Campionat d'Espanya en què es classificaran, per a la fase final, els dos primers classificats.

Bons minuts durant el primer temps. La carta de presentació de la Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha estat molt bona, amb pausa i tranquil·litat en la creació i amb les idees clares en atac. Els quadribarrats han creat perill a la porteria local amb xuts exteriors de Luis Medina i de Víctor Sánchez, tot i que el primer a obrir la llauna del marcador ha estat el capità, Pol Salas. Gran recuperació de Salas i una paret amb Luis Medina l'ha deixat sol per marcar el primer. I amb l'embranzida del gol, Raúl Pernia ha aprofitat una recuperació per marcar el 0 a 2. Catalunya, però, s'ha carregat de faltes i la sisena ha arribat en els darrers instants de la primera meitat que, Pau Codony des dels deu metres, no ha perdonat per escurçar diferències abans del descans.

A la represa, Catalunya ha sabut jugar amb intel·ligència. Ha sabut tenir la possessió, moure a la defensa rival i a madurar els atacs amb confiança i amb mobilitat. La Selecció Catalana ha defensat el marcador atacant i en una genialitat d'Akim Ràfols ha servit per posar l'1 a 3 al marcador. El conjunt entrenat per Jordi Barrero ha continuat fent una pressió alta i fruit d'una recuperació a primera línia, Martí Serra l'ha aprofitat per etzibar un xut llunyà i establir el definitiu 1 a 4.

Demà, a les 12.15 hores i en directe pels canals de l'RFEF, la Selecció Catalana sub 19 masculina jugarà el segon partit de la fase prèvia del Campionat d'Espanya contra la Comunitat de Madrid.