Debut amb victòria de Catalunya sub 16 femenina al Campionat d'Espanya de futbol sala
FS Notícies | 13/02/2024
La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha debutat amb victòria per 5 a 1 davant Navarra en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.

5 - 1
NAVARRA
Ona Fernández, Lucía Suso, Laia Bayó, Anna Garcia, Ariadna Moreno, Sira Siñol, Martina Álvarez, Amparo Cuñat, Victoria Ramírez, Maria Martín, Rut Salvà i Aroa Rivas
NAVARRA
Nahiara Lamarca, June Alcate, Maria Ruiz, Cecilia Jiménez, Adriana Arriazu, Isabel Muñoz, Eider Uterga, Leyre Pérez, Irati González, Oihane Anton, Naroa Carro i Evia Kyaulakys

1-0 Sira Siñol (1'); 2-0 Maria Martín (3'); 3-0 Martina Álvarez (3'); 4-1 Martina Álvarez (11'); 5-1 Anna Garcia (34')

3-1 Adriana Arriazu (9');
Àrbitres principals: Pedro Jose Saurin i Maria Mascaros      Àrbitra assistent: Borja Parra

Debut, victòria i bones sensacions. La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha guanyat 5 a 1 davant Navarra en el debut als Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Un triomf que s'ha encarrilat durant la primera meitat gràcies a un bon inici de partit, ja que al minut 3, les jugadores dirigides per Laia Fernández ja guanyaven 3 a 0. A la represa, amb el 4 a 1 al marcador, Catalunya ha continuat buscant porteria rival, amb un bon futbol sala i deixant bones sensacions al Palacio de Deportes L'Illa de Benidorm. Demà, a partir de les 10.00 hores i contra l'Aragó, el segon partit del Grup A i en directe pels canals federatius de l'RFEF.

Bones sensacions durant la primera meitat. La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha debutat al Campionat d'Espanya contundent i eficaç, i és que en el primer minut i de falta directa, Sira Siñol ha obert la llauna del marcador. Les quadribarrades han sortit molt intenses en defensa, provocant pèrdues de pilota de Navarra i, poc després, Ariadna Moreno ha estavellat una pilota al pal. Sense temps de reacció i, aprofitant aquesta embranzida inicial, Maria Martín, al minut 3, ha marcat el segon i, a la següent jugada, Martina Álvarez ha finalitzat una jugada col·lectiva per marcar el 3 a 0. Temps mort del seleccionador de Navarra i el partit s'ha pausat. Fins i tot, Navarra ha marcat el primer després d'un bon contraatac a l'equador del primer temps i, Catalunya, amb les idees clares i sense desfer-se, ha continuat atacant a la porteria de Navarra i en una acció d'estratègia, Martina Álvarez ha col·locat el 4 a 1 al lluminós, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Durant la segona meitat, la Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha controlat el matx en tot moment. Les pulsacions han disminuït, el cos tècnic català ha repartit la càrrega física a totes les jugadores i les quadribarrades ho han aprofitat per agafar confiança. Navarra, per la seva banda, ha tingut una bona oportunitat per escurçar diferències, però entre Aroa Rivas i el pal ho han evitat. També ha tingut una gran actuació la portera de Navarra, Naroa Carro, impecable amb dos xuts llunyans d'Amparo i una ocasió dins l'àrea d'Anna Garcia. La portera navarresa, però, no ha pogut evitar el 5 a 1 de la capitana Anna Garcia. Al tram final, Navarra ho ha provat amb portera-jugadora sense èxit i el marcador ja no s'ha mogut més amb el definitiu 5 a 1.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.