Debut amb golejada de Catalunya sub 16 masculí als Campionats d'Espanya
FS Notícies | 19/04/2022
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha debutat amb golejada per 0 a 12 contra Melilla als Campionats d'Espanya de futbol sala.

MELILLA
0 - 12
MELILLA
Jesus Ruiz, Ali Azzammouri, Mohamed Mesaud, Ismael Martínez, Aron Rachid, Alejandro Ortega, Hamsa Mohamed, Flavio Rovira, Lukman Chemlali, Adrian Lopez, Juan José Soler i Saleh Ahmed
Lucas Espinosa, Gerard Garcia, Mario Plaza, Hèctor Pastor, Pol Terrino, Mario Fogued, Jordi Sánchez, Eric Lucas, Max Serraviñals, Izan Vargas, Miquel González, José Martínez, Joel Miñano i Iker Abad

0-1 Jordi Sánchez (2'); 0-2 Gerard García (4'); 0-3 Eric Lucas Espallargas (5'); 0-4 Gerard Garcia (6'); 0-5 Max Serraviñals (6'); 0-6 Jordi Sánchez (9'); 0-7 Gerard García (13'); 0-8 Jordi Sánchez (16'); 0-9 Max Serraviñals (17'); 0-10 Joel Miñano (18'); 0-11 José Martínez (18'); 0-12 Jordi Sánchez (38')
Àrbitres principals: Valeriano Delgado i Francisco Madueño      Àrbitre assistent: Antonio José Hidalgo

Bona carta de presentació. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha debutat als Campionats d'Espanya amb golejada després de guanyar 0 a 12 a Melilla. Una bona carta de presentació en el partit disputat al Pabellón Municipal Conil de Conil de la Frontera en què una gran primera meitat ha deixat sentenciat el partit. Amb aquest triomf, Catalunya suma els tres primers punts del campionat, els mateixos que suma les Illes Balears que, per la seva banda, ha guanyat 1 a 3 davant la Comunitat de Madrid.

I és que l'inici de Catalunya ha estat molt bo. Amb efectivitat en atac, amb contundència en defensa i amb una circulació de pilota molt bona. Amb aquest escenari, i amb la Selecció de Melilla amb molts problemes per intentar inquietar la porteria defensada per Iker Abad, primer, i Lucas Espinosa després, al minut 10 de partit els quadribarrats ja guanyaven 0 a 6 amb un doblet de Jordi Sánchez, un altre de Gerard García, i a les dianes de Max Serraviñals i d'Eric Lucas. Una primera part amb moltes rotacions, amb la participació de tots els integrants del combinat català i en què al descans, el lluminós ja marcava el 0 a 11.

A la segona part el ritme ha estat diferent. Fins i tot, en declaracions a la Televisió de l'FCF, el seleccionador català, Gerard Pusó, no s'ha mostrat gens orgullós dels últims 20 minuts. Tot i això, han mantingut la porteria a zero i això pot ser una dada important en cas d'un triple empat final. Uns darrers 20 minuts en què Catalunya ha tingut el control de la pilota, però no ha estat ni tan vertical ni tan perillos en atac. Finalment, Jordi Sánchez ha establert el definitiu 0 a 12 firmant un pòquer de gols en el seu compte particular.

Demà, a partir de les 10.00 hores, i en directe per l'FCF TV, Catalunya té l'oportunitat de segellar el pas als quarts de final dels Campionats d'Espanya si guanya a la Comunitat de Madrid.