Darrers dies amb la inscripció oberta per a la Copa Catalunya de futbol sala
FS Notícies | 22/10/2020
Les inscripcions registrades per a participar a la Copa Catalunya de futbol sala 2020-2021 estan agafant un bon ritme, arribant a les 751 inscripcions. Tots aquells clubs de futbol sala que tinguin interès en participar en aquesta competició, poden fer-ho abans del diumenge 25 d’octubre.
Darrers dies amb la inscripció oberta per a la Copa Catalunya de futbol sala

Última setmana per inscriure’s. Aquest proper diumenge 25 d’octubre és la data límit per realitzar la inscripció a la Copa Catalunya de futbol sala 2020-2021. A l’estar a punt de finalitzar aquest període d’inscripció, la Lliga Catalana de Futbol Sala recorda que tots aquells clubs interessats en participar en aquesta competició encara són a temps d’apuntar-s’hi.

Des del passat 5 d’octubre, que es van obrir inscripcions, fins a data d’avui, s’han registrat 751 equips inscrits.

Així doncs, tots aquells clubs interessats en inscriure als seus equips a la Copa Catalunya de futbol sala ho poden fer a través de la intranet federativa del club, accedint a Clubs i equips > Gestió > Preinscripció en competició.

A continuació s’ha de clicar al botó ‘Preinscripció equip’, d’on s’obrirà una nova finestra i, posteriorment, s’ha de seleccionar l’equip a inscriure a la competició de la Copa Catalunya de futbol sala. Recordem que s’ha de fer una inscripció per cada equip.

No es permet la participació de més d'un equip d'un mateix club o filial en les competicions de Sènior masculí i Sènior femení

Els clubs podran inscriure tots els equips inscrits en la competició de Lliga de la mateixa categoria en base masculí i femení, siguin filials o dependents.

L’LCFS publica els llistats de les inscripcions rebudes, per categories, per tal que els clubs puguin comprovar les seves respectives inscripcions:

INSCRIPCIONS COPA CATALUNYA FS 2020-2021

En cas que algun club detecti algun error en la inscripció d’algun dels seus equips, o bé, que  manqui alguna inscripció, han d’enviar la incidència a través d’un missatge per la intranet federativa al Comitè de Competició de futbol sala.

És important tenir en compte que les inscripcions dels equips es realitzen en funció de la classificació final de la temporada anterior, és a dir, que en el llistat figurarà la categoria de la temporada 2019-2020, per tal de poder establir els paràmetres dels coeficients corresponents.

Amb el termini d’inscripció finalitzat, del 26 d'octubre a l'1 de novembre, l’LCFS farà arribar a tots els clubs federats de futbol sala el llistat amb les inscripcions rebudes fins el moment per a la seva pertinent comprovació.

Serà a partir del 2 de novembre quan es començarà a realitzar la configuració dels quadrants de competició de les diferents categories. La Copa Catalunya de futbol sala disposa d’un espai específic dins la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, on es poden consultar els quadrants i els coeficients, per categories, així com la normativa i les tarifes arbitrals de la competició.

Els quadrants i els coeficients de cada categoria s’aniran publicant progressivament a mesura que es tanquin les inscripcions.

Es pot accedir a aquest apartat específic de la Copa Catalunya de futbol sala a través del bànner que hi ha a la portada de futbol sala del web federatiu, o bé, directament fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.