Cop dur inicial als benjamins
FS Notícies | 17/03/2016
La selecció catalana benjamí paga amb una derrota el primer partit de la fase de grups del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials, després d’anar a contra remolc d’Aragó durant tot el partit.

ARAGÓ 5 - 4 CATALUNYA

ARAGÓ: David Marín Carreras, Álvaro Solsona Sánchez, Diego López Sánchez, Víctor Andrés Ardid, Izan Garzón Sanz, Álvaro Sancho Leciñena, Lagi Jawara Rodrigo, Jorge Rodríguez Martín, Daniel Olmos Gomera, Miguel Lahoz Baquero, Kevink Aleksev Tonev i Hector Blanquez Ruiz.

Seleccionador: Ángel Liarte Guitérrez

CATALUNYA: Adrià Gómez Carretero, Roger Casas Cusco, Darling Omar Díaz Reyes, Naïm Ràfols Aïssa, Izan Vargas Málaga, Eric Lucas Espallargas, David Ros Manchón, Raúl Rosco Sainz, Roger Abril Gallego, Izan Sequero Lozano, Jordi Sánchez Muniz i Gerard Álvarez Cambrini.

Seleccionador: Gerard Pusó Badia

GOLS: (1a part) 1 – 0 Álvaro Solsona (min.1), 2 – 0  Álvaro Solsona (min.3), 3 – 0 Víctor Andrés (min.10), 4 – 0 Diego López (min.13), 4 – 1 Jordi Sánchez (min.14). (2a part) 4 – 2 Jordi Sánchez (min. 1), 4 – 3 Raúl Rosco (min. 10), 5 – 3 Víctor Andrés (min. 11) i 5 – 4 Raúl Rosco (min.13).

CRÒNICA: La selecció catalana benjamí de futbol sala ha viatjat a la Regió de Múrcia per participar a la Fase Única del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials benjamí de Futbol Sala. Englobada dins del Grup B, els catalans han quedat emparellats amb les seleccions autonòmiques de Ceuta, Navarra i Aragó.

Avui s’ha iniciat la fase de grup del campionat i Catalunya s’ha enfrontat a Aragó, una selecció que no ha posat les coses gens fàcils als catalans, els quals han començat molt nerviosos i a tan sols 30 segons de l’inici del partit, s’ha produït una falta a la frontal de l’àrea que els aragonesos han aprofitat per marcar el primer gol, mitjançant un potent xut de l’Álvaro Solsona.

Dos minuts després, de nou, de falta i el mateix jugador rival, ha fet pujar un gol més en el marcador. Catalunya ho intentava però els nervis els portaven a fallar passades fàcils. Però, quan semblava que els catalans començaven a entrar en el partit, una contra realitzada per Aragó després d’una robada de pilota en una sacada de cantonada dels catalans, ha comportat el tercer pels locals.

Tres minuts després, una jugada col·lectiva ha suposat el quart gol pels aragonesos que posava el partit molt difícil per Catalunya. Tot i així, aquests no han baixat els braços i, per fi, en el minut 14, el jugador català, Jordi Sánchez, d’un xut llunya, ha aconseguit el primer gol. Amb aquest resultat, el 4 a 1, s’ha arribat al descans.

En el segon temps, Catalunya ha sortit amb un canvi de mentalitat i amb una motivació que s’ha vist palesa en el marcador quan, en el primer minut, fruit d’una falta indirecta, de nou, el Jordi Sánchez, ha retallat distàncies.

Un gol que ha donat aire als catalans que han continuat pressionant als aragonesos. Dins d’aquesta dinàmica, en el minut 10, el Raúl Rosco ha marcat el tercer per Catalunya, posant a la selecció dins del partit. Però, un minut més tard, després d’una jugada col·lectiva, Aragó ha marcat el cinquè, dificultant la tant esperada remuntada catalana.

A prova d’insistència, en el minut 13 ha arribat el quart gol català, i la selecció ha continuat intentant trobar l’empat, però el temps jugava a la seva contra i aquest s’ha exhaurit deixant el 5 a 4 definitiu i, per tant, sense poder puntuar en el primer partit d’aquesta fase de grups. Demà, Catalunya s’enfrontarà a la selecció de Ceuta.