Convocatòria oberta per a un Curs d'Entrenador Nacional A de futbol sala a Lleida
FS Notícies | 04/07/2024
L'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per a un Curs de Nacional A (Nivell 2) a Ivars d'Urgell (Lleida) durant la temporada 2024-2025.
Convocatòria oberta per a un Curs d'Entrenador Nacional A de futbol sala a Lleida

Més oferta formativa. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF obre convocatòria per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A (Nivell 2) amb seu a Ivars d'Urgell (Lleida).

Si estàs interessat en apuntar-te al Curs d'Entrenador de Futbol Sala Nacional A (Nivell 2), fes clic al següent enllaç:

INSCRIPCIÓ AL CURS
IVARS D'URGELL (LLEIDA) AQUÍ

CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL A (Nivell 2)

El Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A es desenvoluparà en format semipresencial a Ivars d'Urgell (Escola Mare de Déu de l'Horta i al Pavelló Municipal d'Ivars d'Urgell) de l'1 de setembre de 2024 al 12 de juny de 2025. 

Consulta les Bases de Convocatòria del Curs d'Entrenador de futbol sala Nacional A, AQUÍ.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA AQUÍ

No obstant això, els alumnes hauran de desenvolupar l’ABR (Aprenentatge Basat en la Realitat), és a dir, s'haurà de dur a terme des de l'inici del curs i fins al 30 de juny i a partir de l'1 de setembre, sempre dins dels 24 mesos de validesa del curs.

A continuació, es detalla la seu presencial del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A amb la seva agenda per a la consulta:

OFERTA CURS ENTRENADOR NACIONAL A
INICI DEL CURS SEU ADREÇA DE L'AULA ADREÇA DE LES PRÀCTIQUES AGENDA
1 de setembre de 2024 Ivars d'Urgell (Lleida) Escola Mare de Déu de l'Horta (Av. de la Verge de l'Horta, 18. Ivars d'Urgell) Pavelló Municipal d'Ivars d'Urgell AQUÍ

La data màxima per apuntar-se al curs és el 29 d'agost de 2024.

DATA MÀXIMA PER APUNTAR-SE: 29 d'agost del 2024

MÉS OFERTA FORMATIVA DE CURSOS D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA

L'Escola d'Entrenadors de futbol sala manté obertes les inscripcions per als altres Cursos d'Entrenador de futbol sala que pots consultar AQUÍ

OFERTA FORMATIVA CURSOS D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA AQUÍ


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.