Convocatòria de l'Assemblea General Ordinària 2020
Notícies Generals | 20/07/2020
El dijous 20 d'agost de 2020 se celebrarà l'Assemblea General Ordinària de l'FCF, a la Ciutat Esportiva de Blanes.
Convocatòria de l'Assemblea General Ordinària 2020

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, en la seva reunió celebrada el passat 16 de juliol, va prendre l'acord de convocar Assemblea General, en sessió Ordinària, pel proper dijous dia 20 d'agost de 2020, a les 18.30 hores en primera convocatòria i a les 19.00 hores en segona, a la Ciutat Esportiva de Blanes (pista blava), c/Mas Cuní 43 (17300 Blanes), amb les actuacions prèvies:

a) Comprovació de la identitat dels assistents, i
b) Nomenament de dos membres per a verificar l’acta, i sota el següent,

ORDRE DEL DIA

 1. Informe del President.
 2. Ratificació dels càrrecs previstos reglamentàriament.
 3. Informe de les activitats de la temporada 2019-2020.
 4. 1. Exercici econòmic:
  1. Informe auditoria dels comptes anuals.
  2. Tancament dels comptes.
  3. Balanç i compte de resultats tancat el dia 31/12/2019.

2. Pressupost:

a) Exercici 2021.

b) Nomenament d’auditors.

 1. Modificació articles Estatuts i Reglament General de la Federació Catalana de Futbol.
 2. Pla general d’actuació:

a) Ratificació dels acords presos per la Junta Directiva durant la vigència de l’estat d’alarma.

b) Pla de competicions de futbol-11 per a la temporada 2020-2021.

c) Pla de competicions de futbol-7 per a la temporada 2020-2021.

d) Pla de competicions de futbol platja per a la temporada 2020-2021.

 1. Lliga Catalana de Futbol Sala.
 2. Informe de la Mutualitat Catalana de Futbolistes.
 3. Propostes presentades per assembleistes en temps i forma.
 4. Precs i preguntes.

 

De conformitat amb allò que estableixen l’article 5.1 b) del Decret 55/2012, de 29 de maig, que modifica l’article 57.1 del Decret 58/2010, de 4 de maig de les entitats esportives de Catalunya, i  l’article 17.1 a), b) i c) dels Estatuts de l’FCF, composen l’Assemblea General:

 1. El president de la Federació Catalana de Futbol.
 2. Les entitats establertes a l’article 38 del Decret i les que consten als articles 19 i 20 en els termes que s’hi regulen, sempre que constin inscrites al Registre d’entitats esportives i tinguin una antiguitat d’afiliació mínima d’un any. Les entitats privades no esportives han de tenir adscrita en el Registre d’entitats esportives la seva secció esportiva i tenir una antiguitat d’afiliació mínima d’un any.

La representació de les entitats esportives recau en el president o presidenta, o en el cas d’impossibilitat manifesta per exercir la representació, en la persona que ocupi la vicepresidència, sempre que consti inscrita en el Registre d’entitats esportives com a membre de la junta directiva amb el mandat en vigor, i que els estatuts vigents i inscrits li permetin actuar en representació de l’entitat.

 

La representació de les entitats privades no esportives recau en el seu representant legal sempre que consti inscrit amb el mandat en vigor en el registre públic corresponent, o en el responsable de la secció esportiva, sempre que aquest consti degudament inscrit en el Registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya.

 

En cas que manqui inscripció registral o hagi expirat el mandat, podrà actuar en representació de l’entitat la persona que acrediti notarialment la representació de l’entitat membre.

 1. Un representant per cada estament en què estiguin agrupades les persones físiques (futbolistes, àrbitres i entrenadors) corresponents a cadascuna de les disciplines esportives reconegudes per l’FCF.

D’altra banda, les propostes que s’hagin de resoldre per l’Assemblea General Ordinària, s’hauran de presentar per escrit a la seu d’aquesta Federació, amb deu dies d’antelació, com a mínim, al de la data de celebració de la mateixa, subscrites, almenys, pel deu per cent dels seus membres (art. 19.1.i dels Estatuts); i en el cas de les propostes de modificació dels Estatuts i Reglament General, a petició d’un nombre de membres de l’Assemblea no inferior al 15% del total dels seus components (art. 83.a dels Estatuts).

 

Tota la documentació de l'Assemblea General Ordinària es troba disponible AQUÍ.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.