Convocat el segon torn de les proves físiques d’àrbitres del CTAFS
FS Notícies | 12/01/2020
137 àrbitres del CTAFS, de les diferents categories, han estat convocats aquest diumenge 12 de gener de 2020 per a realitzar el segon torn de les segones proves físiques i tècniques del CTAFS de la vigent temporada.
Convocat el segon torn de les proves físiques d’àrbitres del CTAFS

Les segones proves físiques i tècniques del col·lectiu arbitral del CTAFS, realitzades al complet. Els col·legiats del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala s’han sotmès aquest matí al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló al segon torn de la 2a Convocatòria de les proves físiques i tècniques del CTAFS.

Un total de 137 àrbitres han estat citats, dels quals, 12 han estat absents. Dels 125 que s’han presentat, 117 han estat aptes i per tant, s’han assegurat la possibilitat de continuar exercint la pràctica arbitral després de superar amb èxit els diversos testos als quals han estat sotmesos. L’altra cara de la moneda, 8 no han superat les proves, o bé per no arribar als temps mínims, o bé, per lesió.  

Una de les novetats d’aquesta convocatòria és que els torns s’han dividit per rangs de puntuació.  

Dividits en 4 torns, els 125 aspirants presentats han donat el tret de sortida a la convocatòria amb un exercici anomenat "Test Yo-Yo", una prova dissenyada per mesurar la capacitat de recuperació d’una persona que se sotmet a un exercici progressiu màxim i intermitent. Després d'aquesta primera presa de contacte, els àrbitres han hagut d'enfrontar-se al repte del "5x30", un test creat amb l'objectiu de computar la velocitat mitjana en carreres ràpides i repetides en una distància específica. Finalment, els membres del CTAFS han posat el colofó a la 2a Convocatòria de les Proves Físiques amb el "Zig/Zag", una situació executada amb la finalitat de mesurar la velocitat mínima en un circuit simulant els moviments dels àrbitres en situacions reals de partit.

Després de la celebració de la 2a Convocatòria de les Proves Físiques al Municipal Xavier Ballber de Cervelló, el CTAFS ha programat una jornada de repesca prevista pel pròxim diumenge 9 de febrer, una revàlida on tots els aspirants que no hagin pogut superar les convocatòries ordinàries, o que no hi hagin pogut assistir, tornen a estar cridats per intentar superar-les de forma satisfactòria.  

Les proves físiques són obligatòries per a totes les categories, excepte pels àrbitres assistents, i s’han de superar dues convocatòries al llarg de la temporada, una a l’inici d’aquesta i l’altra a mitjans de la competició.

GALERIA D’IMATGES 1

GALERIA D'IMATGES 2Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.