Continuen les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala
FS Notícies | 12/06/2016
Amb les finals en categoria prebenjamí, juvenil-cadet femení, cadet i juvenil es tanquen les finals de la Copa Catalunya Base de Futbol Sala, que s'han disputat durant la jornada d'avui, diumenge 12 de juny, a Martorell.

Tota la informació de cada final de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2016:

21:30 hores. FINAL JUVENIL

CATGAS E. SANTA COLOMA 1 – 5 FC BARCELONA LASSA

CATGAS E. SANTA COLOMA: Sergio González, David Rodríguez, Mario López, David Álvarez, Joan Paredes, Sergi Trillas, Ivan Martín, Aleix Besalduch, Alex Herranz, Abraham García i Roger Cerrada.

FC BARCELONA LASSA: Marc Cárdenas, Carles Ambrós, Mario Silva, Xavier Cols, Luís García, Juan José Caro, Sergio Parra, Khalid Bouzid, Pau Boladeras, Juan Fran Hervás, Yeray Garcia i Miquel Feixas.
ÀRBITRES: Javier Cano Gálvez, Raúl Gómez Prieto i Nuria Fernández Novell.

CRÒNICA: Primers minuts de tempteig amb lleuger domini blaugrana però amb ocasions més  clares pel Catgas Santa Coloma. El Barça Lassa ha accentuat el control del joc però li faltava profunditat i els colomencs no patien en excés. El partit estava molt igualat, el gol podia arribar a qualsevol de les dues porteries i ha estat el Khalid, a falta de quatre minuts per al descans qui ha obert el marcador favorable al Barça. Un minut després, el Sergio ha disposat d’un doblepenal per empatar, però Feixas l’ha aturat. A 16 segons per al descans, una combinació entre el Juanjo i el Khalid, l’ha finalitzat aquest últim fent pujar el 0 a 2 en el marcador.

Només començar el segon temps, el Catgas s’ha ficat dins el partit després que la centrada del Joan al cor de l’àrea rebotés en un defensor blaugrana i s’introduís a la porteria.  Amb el pas dels minuts han seguit arribant les ocasions favorables als colomencs però els blaugrana seguien tenint un mínim avantatge i als 13 minuts, quan millor estava el Catgas, el Sergio Parra ha recuperat una pilota al mig camp i després d’una bona conducció ha ajustat el seu xut a la  base del pal superant el porter rival. Els minuts avançaven al mateix ritme que augmentava la tensió i el Catgas seguia buscant el gol que el fiqués dins el partit. El Catgas ha tret porter-jugador però gairebé en la primera jugada el Luis ha robat la pilota i ha fet l’1 a 4 sense porter i a l’últim minut Parra ha fet el cinquè en un contraatac que tancava el partit proclamant el FC Barcelona Lassa campió de la Copa Catalunya.

El Martí Graells, l’entrenador blaugrana, estava content de redimir-se de la derrota a la Copa d’Espanya. “Després de la manera que vam perdre la setmana passada veníem aquí amb més ganes de les habituals i decidits a endur-nos el títol. Davant teníem un rival que ens havia guanyat en l’últim partit que vam disputar i ha estat clau aguantar la seva embranzida inicial a la segona meitat per sentenciar després i guanyar el partit”.

19:30 hores. FINAL CADET

FUTSAL XARCUTERIA JUANJO MATARÓ 2 – 7 AE LES CORTS UBAE

FUTSAL XARCUTERIA JUANJO MATARÓ: Adrià Lara Gómez, Carles Luis Cristòfol, Gerard Mas Ródenas, Álvaro López Rabasseda, David Peña Romero, Mateu Batista Planas, Víctor Galera Rodríguez, Raúl Borrallo Ortiz, Marc Vinyals Ylla-Català, Marc Rus Ros, Quim Corbera Pibernat i Marc Campàs Rigat.

AE LES CORTS UBAE: Eloi Jane Bassany, Marc Orellana Expósito, Eric Castillo Bravo, Jan Vall Brossa, Alex Lacambra Redondo, Kevin Bossa Gamero, Iñaki Rosès Julve, Luar Estíbalez De Cardona, Oriol Arderiu Tiana, Víctor Serrano Contreras, Ferran Cárceles Rodríguez i Jan Galinsoga Valverde.

ÀRBITRES: Carles Garcia Farré i Irene Martínez Fernández.

CRÒNICA: La final cadet ha engegat amb un gol molt matiner de l’AE Les Corts després que el Luar aprofités un rebuig per afusellar la porteria rival amb un fort xut exterior. Als sis minuts, després d’una combinació col·lectiva, el Jan ha aprofitat el rebuig del porter per fer el 0 a 2. Els barcelonins han seguit dominant el partit i el Mataró intentava sorprendre al contraatac. Les Corts ha seguit dominant el partit, movent bé la pilota i a tres minuts pel descans, una altra jugada col·lectiva l’ha finalitzat a plaer l’Alex. Amb el 0 a 3 ha finalitzat el primer període.

A la segona meitat, amb el marcador favorable, l’AE Les Corts ha cedit una mica la iniciativa al Futsal Mataró, al que li costava generar perill. Però als set minuts, l’Eric ha ampliat l’avantatge pels barcelonins fent el 0 a 4. Poc després ha retallat distàncies el Mataró amb un gol del Mateu que ficava els mataronins dins el partit. A nou minuts pel final l’Alex ha fet l’1 a 5 que obligava el Mataró a sortir amb porter-jugador, i de nou l’Alex ha estat l’autor del sisè. Ha retallat distàncies de seguida el Mataró però ha tornat a anotar el Luar pel Les Corts. Amb el 2 a 7 ha finalitzat el partit, proclamant-se l'AE Les Corts Ubae, com a campions de la Copa Catalunya.

L’entrenador dels ‘mamuts’, el Carlos Nicolas, estava molt orgullós al final del partit. “Hem treballat molt durant tota la temporada i és una gran manera d’acabar la temporada. Els jugadors no han parat d’entrenar i s’ho mereixen. A nivell de club, no hem pogut fer quatre de quatre, però sempre ens recolzen en tot, estem molt agraïts i també mereixen aquest títol”.

17:30 hores. FINAL JUVENIL-CADET FEMENÍ

AE LES CORTS UBAE 4 – 3 FS VISUALSIGN CASTELLDEFELS

AE LES CORTS UBAE: Aina De La Cruz, Berta Moreno, Clàudia Río, Marina Flor, Sònia Brualla, Laura Piera, Judit Martínez, Berta Salafranca, Mar Canyelles, Mercè Portabella, Belen Roig i Mayeli Busquets.

FS VISUALSIGN CASTELLDEFELS: Marina Vilches, Paula Prado, Mariona Giró, Valentina Román, Álex Giró, Ruth Aurin, Julia Janbrina, Alba Vidal, Maya Lloret i Paula Conella.

ÀRBITRES: Jose L. Lara Benjumea i Eva Galobardes Fernández.

CRÒNICA: La final juvenil-cadet femení ha començat amb molt de ritme i sense un clar dominador. Als dos minuts, un xut exterior de la Marina, l’ha desviat un rival i ha sorprès la portera rival significant l’1 a 0. Cap dels dos equips arribava amb excessiu perill però als nou minuts, les barcelonines han comès un penal que la Julia s’ha encarregat de transformar fent pujar l’1 a 1 en el marcador. A cinc minuts per al descans, la Laura ha tornat a posar per davant l’AE Les Corts amb un xut escurat. El marcador ja no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb el mínim avantatge favorable a les barcelonines.

Als trenta segons de la represa l’Alba ha empatat el partit per al Castelldefels després d’una jugada col·lectiva. Un minut després del gol, l’Alba ha vist la segona groga però les del Baix Llobregat han aguantat en inferioritat sense encaixar i el partit ha seguit amb empat a dos gols.  En un contraatac Les Corts s’ha tornat a posar per davant però abans d’arribar als 10 minuts finals, la Ruth ha fet l’empat a tres després d’una gran jugada individual que ha resolt amb un xut a la base del pal. Quan just s’arribava a l’equador del segon temps, la Clàudia ha travessat el camp conduint la pilota i amb un xut creuat ha fet pujar el 4 a 3 en el marcador. Amb el resultat a favor les barcelonines han reculat a mitja pista per sorprendre al contraatac i deixant la iniciativa al Castelldefels, que buscava insistentment l’empat però aquest no ha arribat i l’AE Les Corts s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya.

El Xavi Peradalta, entrenador de l’AE Les Corts, ha acabat eufòric: “Sabíem que teníem davant un rival superior però ens hem sobreposat als entrebancs de l’inici, hem apretat les dents, hem defensat fort i al contraatac els hem pogut fer mal. La victòria és una injecció de moral molt important ja que la temporada ha estat complicada i al final l’esforç ha donat els seus fruits i ens enduem el títol per segon any consecutiu”.

16 hores. FINAL PREBENJAMÍ

RIPOLLET FS 5 – 9 FS OLESA

RIPOLLET FS: Izan Fernández, Marcos Salido, Manel Rendon, Pol Rey, Lucas González, Ainoa Baos, Pablo López, Leo Garcia, Pau Iragall, Martina Álvarez i Xavi Gustem.

FS OLESA: Aleix Sala, Hugo Cordón, David Piñero, Jan Carreño, Víctor Jiménez, Arnau Jiménez, Rubén Cordón i Nil Navarro.

ÀRBITRE: Adrià Gali Palleja.

CRÒNICA: La final prebenjamí ha començat amb molta intensitat sobretot per part del Ripollet FS, que ha gaudit de dues bones ocasions. El primer gol, però, ha arribat per part de l’Olesa en un contraatac, obra del Víctor. Poc li ha durat l’alegria als del Baix Llobregat, que han vist com dos minuts després el Ripollet empatava. Les ocasions han seguit arribant a les dues porteries i ha estat de nou l’Olesa el que s’ha posat per davant gràcies al gol de l’Hugo. A 10 segons pel final de la primera part, l’Ainoa ha aprofitat una gran jugada del Marcos per fer l’empat amb el que s’ha arribat al descans.

A la represa s’ha tornat a posar per davant l’Olesa quan en un contraatac el Víctor ha fet el 2 a 3. Un minut després, dues pilotes robades en zona alta han permès a l’Olesa ampliar l’avantatge fins al 2 a 5. El Nil, als 9 minuts, ha fet el sisè amb un xut des de gairebé el mig camp aprofitant que el porter havia sortit. El Jan ha fet el setè i el vuitè per a l’Olesa. En els minuts finals, el Ripollet esperonat pel seu públic, s’ha despertat de nou i ha retallat distàncies en el marcador situant el 5 a 8 gràcies a tres gols consecutius que l’han fet creure en la remuntada, però ha arribat un altre gol de l’Olesa amb el que ha acabat el partit. Amb el 5 a 9 el FS Olesa s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya.