Coneix el calendari amb tots els enfrontaments dels Campionats Comarcals de futbol sala
FS Notícies | 30/11/2022
Ja es pot consultar el calendari amb tots els enfrontaments que les 72 Seleccions Comarcals de futbol sala disputaran el proper 10 i 11 de desembre a Blanes.
Coneix el calendari amb tots els enfrontaments dels Campionats Comarcals de futbol sala

Definits els calendaris dels Campionats Comarcals. El proper dissabte 10 i diumenge 11 de desembre, la Ciutat Esportiva de Blanes acollirà, per 11è any, els Campionats Comarcals de Seleccions Base de futbol sala.

11a EDICIÓ DELS CAMPIONATS COMARCALS DE FUTBOL SALA
DIES Fase de grups: dissabte, 10 de desembre de 2022
Fase final: diumenge, 11 de desembre de 2022
SEU Ciutat Esportiva de Blanes

Aquesta 11a edició, que incorpora la categoria Benjamí femenina, sumarà, per primera vegada, la participació d’un total de 72 Seleccions Comarcals de futbol sala. D’aquesta manera s’han hagut d’ajustar, adaptar i ampliar els horaris de joc.

HORARIS CAMPIONATS COMARCALS DE FUTBOL SALA
FASE DE GRUPS de 9.00 a 21.00 hores
FASE FINAL de 9.30 a 18.00 hores

Els calendaris ja es troben disponibles a l’apartat específic dels Campionats Comarcals de futbol sala de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.

Dins d’aquest apartat, es pot consultar el calendari, per categoria i per grup, dels Campionats Comarcals.

CALENDARI 11a EDICIÓ DELS CAMPIONATS COMARCALS DE FUTBOL SALA
CALENDARI FASE DE GRUPS I FASE FINAL AQUÍ

Dins l’apartat específic dels Campionats Comarcals de futbol sala, també es pot consultar el pla de competició i el cartell.

MÉS INFORMACIÓ CAMPIONATS COMARCALS DE FUTBOL SALA
PLA DE COMPETICIÓ AQUÍ
CARTELL AQUÍ

Les 72 Seleccions Comarcals que participaran en l’11a edició ja han dut a terme tres sessions d’entrenament, i ja són públiques les convocatòries definitives dels 864 jugadors i jugadores que participaran en els comarcals. Per a consultar totes les convocatòries, pots accedir a l’apartat específic on estan publicades per delegació i categoria.

CONVOCATÒRIES 11a EDICIÓ DELS CAMPIONATS COMARCALS DE FS
CONVOCATÒRIES SELECCIONS COMARCALS AQUÍ

Per a consultar totes les notícies relacionades amb l’11a edició dels Campionats Comarcals, així com veure les millors imatges, pots accedir a l’apartat específic dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de futbol sala, a través del baner que hi ha a la portada de futbol sala del web federatiu, o bé, directament fen clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.