Comunicat jugadors provinents de l’exterior
Futbol Femení | 23/10/2015
La Federació Catalana de Futbol està analitzant tots els casos de jugadors afectats per l’article 19 de la FIFA.
Comunicat jugadors provinents de l’exterior

Després de l’inici de la competició, marcat per l’exigència de l’article 19 de la FIFA i veient l’afectació de prop d’un miler de jugadors/es sense autorització per jugar a futbol federat, la Federació Catalana de Futbol està donant prioritat absoluta a resoldre aquest tema perquè cap futbolista es quedi sense jugar a Catalunya.

La FCF també s’ha posat en contacte amb totes les institucions relacionades i afectades per aquesta normativa per tractar la qüestió abordant possibles escenaris i trobar les solucions factibles a cadascun d’ells. S’ha parlat amb la RFEF, per saber l’estat dels recursos davant la FIFA, i amb la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Amb tota aquesta informació, la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol està treballant amb els expedients, un a un, analitzant cada situació per intentar trobar una solució en el menor temps possible i per reduir la burocràcia.  

Informació adreçada als afectats

Amb la voluntat d’ajudar al màxim possible, la FCF ha ampliat el seu departament de llicències per resoldre les incidències. Per facilitar l’accés dels clubs i afectats per la normativa FIFA sobre l’estatut i la transferència de jugadors procedents de l’exterior s’ha habilitat el telèfon 93- 265 24 77 ext. 13 i el correu electrònic autoritzacions@fcf.cat

A més, els jugadors afectats poden adreçar-se a qualsevol delegació de la Federació Catalana de Futbol, on se’ls informa puntualment de la seva situació i s’ajuda a poder presentar tota la documentació requerida.

Des de la presentació de la documentació requerida per l’organisme internacional de futbol i l’aprovació definitiva, el temps màxim de resolució és d’un mes. Temps en el que des de la FCF desitgem es puguin resoldre tots els casos a Catalunya.

Per qualsevol consulta poden adreçar-se a la FCF a través de les seves delegacions al territori. Les adreces, telèfons i horaris són:Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.