Cloenda de temporada de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència
El vicepresident de l’FCF Joan Josep Isern ha valorat positivament la feina portada a terme durant aquesta temporada, destacant el descens qualitatiu de les incidències.
Cloenda de temporada de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència

La Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la violència (CEEiLLcV) ha celebrat aquest dilluns la seva darrera reunió de la temporada 2017-2018. El vicepresident de l’FCF Joan Josep Isern ha valorat molt positivament la tasca realitzada durant aquesta temporada, destacant el descens qualitatiu de les incidències, a partir de diferents paràmetres, com són les campanyes realitzades per l’FCF i les accions de la CEEiLlcV. Si bé el diagnòstic ha estat positiu, el vicepresident ha recordat que aquesta feina feta ha de tenir la seva continuació durant la temporada vinent.

A continuació, ha convidat els membres de la Comissió a continuar formant-ne part de la mateixa el proper curs. Tot seguit, el responsable de la Comissió, Francesc Bartoll, ha informat dels darrers expedients instruïts per les tres subcomissions: Ètica, Antiviolència i Xarxes Socials. S'han posat de manifest diferents actuacions i s'han debatut les resolucions de les mateixes. Finalment, s’ha informat als assistents sobre les modificacions que afecten directament a la Comissió i que es tractaran en el decurs de l’Assemblea General de l’FCF, que tindrà lloc el proper dia 22 de juny a Cervera. Cal destacar la importància de la necessitat que els clubs catalans s’adhereixin al Codi Ètic.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.