Clàudia Pons revalida el títol de Campiona d’Europa
FS Notícies | 03/07/2022
La Selecció Espanyola femenina absoluta de futbol sala revalida el títol de Campiona d’Europa després de guanyar a la tanda de penals davant Portugal.
UEFAFutsal

Campiona d’Europa. La catalana i seleccionadora espanyola femenina absoluta de futbol sala, Clàudia Pons, torna a fer història després de guanyar el Campionat d’Europa a la tanda de penals davant l’amfitriona Portugal. I ho ha fet amb patiment i amb bogeria final, ja que després de l’empat a 3 al final de la pròrroga, Espanya ha estat molt eficaç a la tanda de penals per endur-se la final. Amb aquest triomf, la catalana Clàudia Pons aconsegueix el seu segon europeu i fa història revalidant el títol amb la Selecció Espanyola femenina de futbol sala.

SEFutbolfem

L’amfitriona Portugal buscava la revenja de la final perduda l’any 2019 en la segona edició que es disputa el Campionat d’Europa, i s’ha topat una altra vegada contra Espanya i en el mateix escenari. I això que a Portugal se li ha posat el partit de cara quan guanyaven 2 a 0, però un doblet d’Ale de Paz, amb un gol abans del descans i un altre al 34’, ha enviat el matx a la pròrroga. Allà, Espanya s’ha col·locat per davant fins que, al darrer minut del temps extra, Portugal ha empatat i ha enviat la final a la tanda de penals.

SEFutbolFem

I aquí ha aparegut una de les protagonistes de la final, la portera Silvia Aguete, que ha aturat dos penals i Espanya s’ha proclamat campiona d’Europa.