Classificació treballada i merescuda
FS Notícies | 23/02/2014
Amb un clar 7 a 1 Catalunya ha superat a Valencia i s'ha classificat per la fase final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 16 oferint un joc brillant.

CATALUNYA: Nabil Akarkach, Alex Llamas Trinidad, Joan Paredes Armengol, Carlos Lavado Hernández, Sergi Trillas Miquel, Xavier Cols Bertran, Luis Antonio Garcia Martínez, Nil Closas Dalmau, Israel Molins Gris, Josue Alegria Medina, David Álvarez Munteis i Yeray Guardia Valiente.

COMUNITAT VALENCIANA:
David Andreu Aroca, Alberto Marzal Bernal, Palob Marquez Gomez, Fernando D. Valero De Palma, Jaime Peiró Jarque, Hugo Alonso Font, Borja Marhuenda Rey, Luís Caparrós Cantó, Álvaro Tomás Garcia, Carlos Ferri Gómez, Palbo Vera Francés i José Lucas Morant.

ÀRBITRES:
Sr. Fernando López Prat, Sr. Moisés Barea Carrillo i Sra. Sandra Soria López.

GOLS:
(1a part) 1 - 0 Alex Llamas Trinidad (min. 8), 2 - 0 Luis Antonio Garcia Martínez (min. 11), 3 - 0 Nil Closas Dalmau (min. 12), 4 - 0 David Álvarez Munteis (min. 15), 5 - 0 Joan Paredes Armengol (min. 17). (2a part) 5 - 1 Hugo Alonso Font (min.10), 6 - 1 Sergi Trillas Miquel (min. 14), 7 - 1 Xavier Cols Bertran (min. 18)

CRÒNICA:
La selecció catalana sub 16 de futbol sala, després de la victòria d'ahir contra Aragó, ha sortit molt motivada per fer un bon partit i aconseguir el pas a la fase final del campionat. Tot i així, no depenia només d'ella mateixa, sinó també del resultat del partit de Galícia que es jugava a la mateixa hora al pavelló de Puigcerdà.

Catalunya s'ha enfrontat contra la Comunitat Valenciana en un partit on els catalans han començat pressionant a d'alt sense deixar practicar el bon joc que els valencians han desenvolupat en el campionat.

El domini local s'ha vist recompensat ja en el minut 8, quan Alex Llamas, fruit d'una jugada col·lectiva, ha introduït la pilota pel segon pal. Tres minuts després, ha arribat el segon gol del Luís Antonio García i el bon joc no s'ha aturat.

Valencia, davant del joc ràpid i vistós de Catalunya, s'ha tancat a mitja pista a l'espera d'algun error català per poder arribar a la porteria contrària.

Tot i així, la defensa ha blindat qualsevol opció i en el minut 12 ha arribat el tercer gol del Nil Closas. Poc després, David Álvarez ha ampliat les diferències i Joan Paredes ha arrodonit el 5 a 0 amb el que s'ha anat al descans.

Al segon temps, amb el marcador a favor, Catalunya ha baixat la intensitat de joc i ha donat minuts a tots els jugadors.

Valencia, no ha baixat els braços i ho ha lluitant fins que ha marcat el gol de l'honor. A partir de llavors, els catalans han posat una marxa més i ha tornat a oferir el ritme del partit de la primera part acompanyat de dos gols que han tancat el 7 a 1 final que els ha donat el pas directe a la fase final del Campionat d'Espanya.

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Totes les fotografies del partit disponibles a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.

GALÍCIA:
Aaron Fernández Cabana, Cley Nogueira Rabade, Miguel Caeiro Souto, Muriel Mendez Bernat, Iago Fernandez Martín, Adrian Arnejo Mallo, Mamadou Diouf, Daniel Xesus Garcia Rodríguez, Santiago Costa Gonzalez, Edgar Bernardez Soto, Miguel Salgado Perez i Noe Cabana Alemparte.

ARAGÓ:
Aitor Abenia Diarte, Oscar Chaparro Barreda, Marcos Forga Gracia, Alex Gomez Calvo, Juan Martínez Buesa, Diego Pardo Díaz, Abel Samper Vivas, Jesus Sancho Garnica, Mario Segura Sanchez, Pablo Serrano Muñoz, Jorge Tabuenca Ibañez i Julio Trenado Lopez.

ÀRBITRES: Sr. Carlos Chavero Arranz, Sr. Jordi García Romero i Sra. Iria Pérez Valera

GOLS: (1a part) 1 - 0 Edgar Bernardez Soto (min. 13), 1 - 1 Abel Samper Vivas (min. 14), 1 - 2 Marcos Forga Gracia (min. 21), 1 - 3 Pablo Serano Muñoz (min. 24). (2a part) 1 - 4 Alex Gomez Calvo (min. 10), 2 - 4 Edgar Bernardez Soto (min. 36).

CRÒNICA: Partit molt igualat entre les dues seleccions de Galícia i Aragó, les quals perseguien dos objectius molt diferents. Galícia començava la jornada amb opcions de guanyar la fase prèvia, mentre que Aragó volia marxar a casa amb una victòria.

La primera part ha començat amb les dues seleccions intentant tenir el control de la pilota. Les ocasions han anat succeint, però la falta d'encert i el mèrit dels porters, ha fet que fins el minut 13 no s'obrís el marcador. Al mateix minut, Aragó ha empatat.

La intensitat defensiva ha estat la nota dominant durant la resta de la primera part amb dos gols més aragonesos.

Ja en el segon període, s'ha contingut amb un joc igualat encara que la selecció que ha aconseguit materialitzar les ocasions ha estat Aragó. Amb l'1 a 4 al marcador, ells gallecs han sortit amb la figura del porter-jugador. Amb aquesta disposició tàctica, els dos equips han disposat d'un munt d'ocasions que no han aconseguit finalitzar.

A falta de quatre minuts per finalitzar el partit, Galícia ha retallat distàncies i el partit ha finalitzat amb un 2 a 4.