Cerdanyola i Sant Andreu avancen ronda al play-off
F. Amateur | 23/05/2021
Tots dos equips seran a les semifinals per pujar a la Segona RFEF, després de la victòria dels verds davant la UE Vilassar de Mar (3-2), i el triomf dels quadribarrats al camp de l’EC Granollers (0-1).
Carrión, celebran el gol andreuenc a Granollers / FOTO: UE Sant Andreu

El Cerdanyola del Vallès FC i la UE Sant Andreu seran la pròxima setmana a les semifinals de la fase d’ascens a la Segona RFEF, després d’aconseguir la victòria aquest diumenge en els respectius partits dels quarts de final. Els verds han superat a casa de la UE Vilassar de Mar, en un matx ple d’alternances (3-2), mentre que els quadribarrats han arrencat un treballat triomf del camp de l’EC Granollers (0-1).

El Cerdanyola del Vallès FC creu i guanya

El Cerdanyola del Vallès FC segueix fent passes endavant en la millor temporada de la seva història, després de batre la UE Vilassar de Mar (3-2), en un duel de creure-hi i anar per part dels vallesans. Al Municipal de Fontetes, els homes dirigits per Toni Carrillo han agafat dos gols d’avantatge a la primera meitat, amb les dianes de Javi López, de cap a la sortida d’un córner, res més començar, i de Servetti, rematant a l’àrea una assistència lateral.

El conjunt del Maresme, però, ha equilibrat el marcador abans d’arribar a l’equador de la represa, mitjançant Edu Domingo, en aprofitar un refús, i Fran, en transformar una pena màxima. El local Pitu, poc després, ha desfet la igualada també de penal, per concedir la classificació a un conjunt verd que ha sabut reaccionar i no es marca sostre en aquest play-off.

Els jugadors verds, després d'un dels gols / FOTO: Cerdanyola del Vallès FC

La UE Sant Andreu evita la pròrroga en l’últim segon

La UE Sant Andreu ha tret la victòria del Municipal del carrer Girona, davant l’EC Granollers (0-1), en un duel on ha evitat la pròrroga al darrer segon. Els quadribarrats han vist porteria abans del quart d’hora de joc, quan Carreón ha controlat una passada filtrada i ha definit amb encert a l’àrea.

Després d’una primera meitat molt intensa, els futbolistes entrenats per José Solivelles han buscat amb insistència l’empat al segon temps, quan han disposat d’un servei de penal a favor, ja a l’afegit. El porter Arnau Riera, però, ha encertat a aturar el llançament des dels onze metres de Pau Darbra, acció amb què ha culminat el xoc i que ha acabat donant el passi als andreuencs, contra un conjunt granollerí que malgrat la derrota ha tancat la temporada amb nota a la Tercera Divisió Nacional.

Arnau Riera ha estat providencial aturant un penal en l'últim segon / FOTO: UE Sant Andreu

Els encreuaments per a les semifinals

Un cop coneguts els equips que han superat els quarts de final, el Terrassa FC i el Girona FC ‘B’ entraran a la promoció d’ascens a Segona RFEF a partir del pròxim cap de setmana del 29 i 30 de maig. Els aparellaments de les semifinals de la competició, amb els horaris pendents de definir, seran els següents:

SEMIFINALS FASE ASCENS A SEGONA RFEF
29 i 30 de maig
TERRASSA FC - UE SANT ANDREU
GIRONA FC 'B' - CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

Com en el cas de la primera ronda, l’eliminatòria es disputarà a partit únic al camp del millor classificat a la finalització de la segona fase de la lliga. En cas d’empat, s’anirà a la pròrroga, i si es manté la igualada a la conclusió dels 120 minuts, obtindrà la classificació per accedir a la final del play-off l’equip que va acabar en millor posició el campionat.