Celebrades les proves físiques i tècniques finals dels àrbitres i àrbitres assistents de les diferents categories del futbol Català
Notícies Generals | 11/06/2024
Els àrbitres i àrbitres assistents de Lliga Elit i Primera Catalana i els àrbitres de Segona i Tercera Catalana de Barcelona s’han presentats a les proves finals de temporada per l’ascens a les categories superiors.
Celebrades les proves físiques i tècniques finals dels àrbitres i àrbitres assistents de les diferents categories del futbol Català

En dues jornades, els dissabtes dies 1 i 8 de juny, s'han celebrat les proves físiques i tècniques arbitrals de final de temporada, unes proves decisives per a tots els col·legiats i col·legiades classificats. Els exàmens determinaran les promocions arbitrals dels àrbitres de les categories superiors de la Lliga Elit, Primera i Segona Catalana i de Tercera Catalana de la Província de Barcelona.

La jornada del dissabte dia 1 de juny va estar dedicada a la promoció dels àrbitres i àrbitres assistents de Lliga Elit a Tercera Federació, de Primera Catalana a Lliga Elit i també per accedir al cos específic d'àrbitres assistents de Primera Catalana. Des de primera hora del matí, els 78 àrbitres candidats van passar el test físic a les instal·lacions esportives de Les Grasses, a Sant Feliu de Llobregat i posteriorment la prova tècnica a la seu de l’FCF al Baix Llobregat. Les proves físiques comprenien els tests de velocitat i resistència (test yo-yo pels àrbitres i test ariet pels assistents), mentre que les tècniques avaluen els coneixements de les regles del joc, així com el reglament federatiu, i l'anàlisi de situacions de joc i redacció d'actes. 

En la jornada del dia 8 de juny va ser el torn de la promoció dels àrbitres de Segona Catalana i els àrbitres de Tercera Catalana de la Província de Barcelona. També des de primera hora del matí, els 80 candidats van passar el tests físics a les Pistes d'Atletisme de Granollers, i posteriorment la prova tècnica a la seu de l’FCF al Vallès Oriental. Les proves físiques comprenien velocitat i resistència (2.000 metres), mentre que les tècniques han estat les mateixes que van realitzar la resta d’àrbitres la setmana anterior. 

El CTA de l'FCF trasllada el seu agraïment a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i de Granollers per la cessió de les instal·lacions municipals. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.