Celebrada la reunió dels Comitès de Competició de l'FCF 23-24
Notícies Generals | 29/02/2024
A la Sala de Juntes de la seu central de l'FCF s'han trobat els membres dels diferents comitès de l'FCF relacionats amb la disciplina esportiva.
Celebrada la reunió dels Comitès de Competició de l'FCF 23-24

Els Comitès Jurisdiccionals de Competició de l'FCF s'han reunit aquest dijous en una jornada que ha comptat amb la presència de la majoria dels seus membres, tant de forma presencial a les seus de les diferents delegacions territorials així com de forma telemàtica. El secretari general de l'FCF, Oriol Camacho, ha donat la benvinguda als presents i ha introduït la sessió, tot destacant el bon desenvolupament de l'actual temporada. 

La responsable del Departament de Competició, Marta Puiggarí, ha exposat les darreres modificacions reglamentàries, amb especial èmfasi a les noves competicions de la Lliga Elit i les lligues lúdiques de futbol. Puiggarí ha subratllat resolucions i els criteris aplicats pel Tribunal Català de l'Esport sobre algunes de les incidències més remarcables de la temporada 2023-2024.Els representants del Comitè d'Apel·lació han relatat els criteris des de la seva perspectiva jurídica respecte la inclusió en les redaccions arbitrals d'aspectes com els insults, les infraccions sense pilota i els incidents del públic. En la reunió, s'ha insistit en els unificació de criteris en els diferents òrgans i la fermesa en el treball de l'FCF favor del joc net, l'ètica esportiva i la lluita contra les actituds violentes en els terrenys de joc. També s'ha fet referència als criteris de la Subcomissió contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la intolerància en l'Esport. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.