Celebrada la reunió de valoració de la primera meitat de la temporada entre l’FCF i els Mossos d’Esquadra
Notícies Generals | 09/02/2024
Per part de l’FCF hi ha assistit una representació encapçalada per la directiva, Mònica Garcia, i el Secretari General, Oriol Camacho.
Celebrada la reunió de valoració de la primera meitat de la temporada entre l’FCF i els Mossos d’Esquadra

Aquest divendres la Federació Catalana de Futbol, els Mossos d’Esquadra, la Subdirecció General de Seguretat Interior i l’Oficina d’igualtat de tracte i no-discriminació s’han reunit a la Seu Central de l’FCF per fer una valoració dels incidents i expedients sancionadors de la primera meitat de temporada, dels actes previstos fins al final del curs futbolístic i de les jornades descentralitzades de prevenció de la seguretat en esdeveniments esportius i de les violències sexuals als clubs de futbol i futbol sala fetes arreu de Catalunya. Per part de l’FCF hi han assistit el Secretari General, Oriol Camacho, la Directiva Responsable de l’Àrea Jurídica, Mònica García, la Cap de Departament de Secretaria, Cristina Nonell, i la Cap del Departament de Competició, Marta Puiggarí.

Com a representants dels Mossos d’Esquadra hi ha assistit per primera vegada el nou Coordinador General de Seguretat en esdeveniments esportius a Catalunya, l’intendent Joan Salamaña, el Cap de la Unitat Central de Proximitat i Atenció al Ciutadà, el sergent Guillem Goset, la Cap del Grup Central de Proximitat i Relacions amb la Comunitat, la Caporala Ana Hernández, la Cap de la Unitat Central de l’Esport, el Caporal Jordi Garcia, i la integrant de la Unitat Central de l’Esport, el mosso Toni Sarrià.

La Subdirecció General de Seguretat Interior i l’Oficina d’igualtat de tracte i no-discriminació també presents

Per part de la Subdirecció General de Seguretat Interior han participat en la reunió la Subdirectora General de Seguretat Interior, Encarnació Garcia, el Cap del Servei de Protecció de la Seguretat Ciutadana, Mari Pau Martí, la Facultativa del Servei de Protecció de la Seguretat Ciutadana, Maria Eugènica, i la Facultativa del Servei de Protecció de la Seguretat Ciutadana, Mònica Guanter.

Com a representants de l’Oficina d’igualtat de tracte i no-discriminació hi ha assistit la Cap de l’Àrea de Denúncies i Atenció a les Víctimes de l’OITND, Sílvia Tolosana, i la Tècnica de l’OITND, Olga Batallé.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.