Celebrada la primera reunió de l’any de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència
El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Joan Josep Isern ha informat els assistents dels diversos projectes que té actualment en marxa la Comissió.
Celebrada la primera reunió de l’any de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència

La Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència ha celebrat la seva primera reunió de l’any aquest dilluns. El vicepresident de l’FCF Joan Josep Isern ha informat els assistents dels diversos projectes que té actualment en marxa la Comissió. Entre altres qüestions tractades, s’ha comunicat el Premi a l’Ètica Esportiva promogut per la CEE, que es lliurarà dins dels II Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF, i s’ha aprovat un nou disseny de la secció del portal web federatiu corresponent a la Comissió, on hi haurà més informació sobre la seva activitat i el Codi Ètic de la Federació Catalana de Futbol.

Així mateix, s’han donat a conèixer les accions que es portaran a terme dins la Subcomissió de Xarxes Socials, i s’han proposat modificacions en la normativa federativa relacionada amb l'ètica esportiva, la lluita contra la violència i xarxes socials. També s’ha informat de l'augment de consultes de clubs i federats a la Comissió d'Ètica i Lluita contra la Violència, a la Comissió de Mediació i al Comitè Jurisdiccional.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.