Celebrada la jornada de recuperació de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala
Comitè Entrenadors | 05/09/2020
128 alumnes s’han examinat, aquest dissabte 5 de setembre de 2020, a la jornada de recuperació pels Cursos de Monitor, d’Entrenadors Bàsic i Avançat de Futbol Sala, celebrada a la seu central de la Federació Catalana de Futbol.
Celebrada la jornada de recuperació de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala

Realitzada la primera jornada de recuperació. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol han realitzat la primera jornada de recuperació per aquells alumnes que tenien alguna assignatura pendent dels cursos de Monitor, online i presencial, i d’Entrenador Bàsic i Avançat de Futbol Sala.Prop de 200 alumnes han estat citats, a partir de les 09.00 hores, a l’aula de formació de la Federació Catalana de Futbol, que s’ha adaptat i estructurat per a poder mantenir distàncies i seguir el protocol sanitari provocat per la pandèmia de la Covid-19.

Dels alumnes convocats, s’han presentat 128 que s’han distribuït en diferents torns durant tota la jornada. En total, s’han repartit 202 exàmens de diverses assignatures.El proper dilluns 14 de setembre de 2020 els alumnes tindran penjades les notes d’aquesta jornada de recuperació. A partir d’aquest dia, els alumnes podran demanar el certificat provisional per tramitar l’afiliació al Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala i obtenir la llicència federativa per a la vigent temporada. No obstant això, aquells alumnes que ja tenen totes les assignatures aprovades, poden demanar el certificat en el següent correu: escolafutsal@fcf.catEl dissabte 19 de setembre es realitzarà la segona i última jornada de recuperació. En aquesta convocatòria, estan citats els alumnes dels cursos d’Entrenador Bàsic i Avançat de Tarragona i Lleida, així com els alumnes dels dos cursos de Monitor online que ho requereixin.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.