CEFS Sant Joan de Vilassar – FS Pallejà, la final del Campionat de Catalunya Benjamí mixt de futbol sala
FS Notícies | 21/05/2022
El CEFS Sant Joan de Vilassar ha guanyat 3 a 6 davant el Pura Brasa Racing Pineda mentre que el FS Pallejà ha guanyat 2 a 4 davant el CFS La Union Santa Coloma.

Disputades les semifinals del Campionat de Catalunya Benjamí. El CEFS Sant Joan de Vilassar i el FS Pallejà disputaran la final del Campionat de Catalunya Benjamí mixt després de guanyar aquest matí les semifinals disputades al Pavelló Maria Víctor de Palau-Solità i Plegamans. El CEFS Sant Joan de Vilassar ha guanyat 3 a 6 davant el Pura Brasa Racing Pineda mentre que el FS Pallejà ha guanyat 2 a 4 davant el CFS La Union Santa Coloma en uns partits que s’han emès a través de la Televisió de l’FCF. Demà, a partir de les 12.00 hores i també en directe per l’FCF TV, CEFS Sant Joan de Vilassar – FS Pallejà pel Campionat de Catalunya.

Pura Brasa Racing Pineda – CEFS Sant Joan de Vilassar | Semifinals Campionat Catalunya Benjamí mixt FS

Les semifinals entre el Pura Brasa Racing Pineda i el CEFS Sant Joan de Vilassar han començat amb ocasions de gol per part dels de Pineda de Mar, obligant les intervencions del porter visitant Thiago Fernandes. Tot i això, l’equip que ha colpejat primer ha estat els de Vilassar de Mar, que s’han col·locat amb un 0 a 2 a favor al minut 5 de partit: el primer, d’Oriol Fernández aprofitant un rebot dins l’àrea i, el segon, de falta directa transformada per Marc Prades. Amb aquest escenari, l’entrenador local Roberto Ramos ha demanat un temps mort i gir de guió. I és que el Pura Brasa Racing Pineda ha estat capaç d’empatar amb un doblet d’Adrián Garcia. Han estat bons moments pels dos equips, però l’estratègia ha decantat la balança, ja que Tomàs Garcia, a la sortida d’un córner, ha marcat el 2 a 3. I encara abans del descans, Nil Lobato ha augmentat diferències amb el 2 a 4.

Només començar la segona part, el Pura Brasa Racing Pineda ha escurçat diferències per mitjà d’Adrián Garcia, firmant un hat-trick al seu compte particular i posant emoció a l’enfrontament. Tot i això, aquesta diferència ha durat ben poc. Una gran jugada de Roc Martí ha estat finalitzada per Oriol amb el cap per col·locar el 3 a 5 i a cinc minuts pel final, Marc Prades ha establert el definitiu 3 a 6. Victòria i bitllet cap a la final del Campionat de Catalunya.

CFS La Union Santa Coloma – FS Palleja | Semifinals Campionat Catalunya Benjamí mixt FS

Partit molt igualat entre el CFS La Union Santa Coloma i el FS Pallejà que ha decidit Leo Fernández amb un hat-trick per acabar amb victòria 2 a 4. I el partit ha començat de cara pels de Pallejà, ja que al minut 5, Leo ha marcat el 0 a 1. Els de Santa Coloma s’han refet i Ian Martínez, amb un gran gol de vaselina, ha empatat el partit. Han estat els millors moments dels colomecs, tot i que de falta directa, Quim Algaba ha establert l’1 a 2 abans del descans.

Només començar la segona part, el CFS La Union Santa Coloma ha tingut una clara ocasió per a poder empatar, però ha estat Leo Fernández qui ha marcat el tercer amb un xut llunyà. Tot i això, el CFS La Union Santa Coloma ha tornat a escurçar diferències a través d’Ian Martínez, i en aquest moment, els dos equips han tingut ocasions per marcar. Però els ambdós han perdonat, l’empat i la sentència, fins que a tres minuts pel final, Leo Fernández ha establert el definitiu 2 a 4.

Aquesta tarda, a les 17.00 hores, l'FCF TV emetrà en directe la final del Campionat de Catalunya Infantil femení i, a continuació, la final de la categoria Cadet femení.