Catalunya tomba la Comunitat Valenciana i es classifica per a les semifinals
F. Platja | 14/07/2018
La Selecció Catalana Sènior masculina de futbol platja supera a la pròrroga per 5 a 4 un combatiu combinat valencià i s’enfrontarà a Melilla avui a les 20.00 hores en semifinals.

5 - 4
COMUNITAT VALENCIANA
Manel Martínez, José Antonio Quesada, Miguel Fuentes, Cristian Martínez, Fèlix Casalod, Raúl Blanco, José Manuel Arias, Carlos Millán, Francisco Javier Dorado, Daniel Haro, Víctor Morillas, Manel Martínez i Roger Roy.
Víctor Viala, Enrique Moratal, Raúl Berenguer, Iván Latorre, William Fernández, Antonio Aceitón, Jorge García, José Miralles, Mariano Sanz, Héctor Oliva, Francisco Muñoz Lora i José Carlos Caballero.
Cristian Martínez (1-0, 3’); José Manuel Arias (2-2, 25’); Víctor Morillas (3-3, 30’); José Manuel Arias (4-3, 36’); José Manuel Arias (5-4, 37’).

José Miralles (1-1, 10’); Mariano Sanz (1-2, 16’);Mariano Sanz (2-3, 27’); Antonio Aceitón (4-4, 36’).
Manel Martínez (8’); José Manuel Arias (16’).

Mariano Sanz (29’); Héctor Oliva (35’).

La Selecció Catalana Sènior masculina de futbol platja ha derrotat la Comunitat Valenciana a la pròrroga per 5 a 4 en un partit vibrant, obert i emocionant. Els de Diego Blanco han sabut patir fins al final per emportar-se una treballada victòria i obtenir el bitllet per disputar les semifinals del Campionat d’Espanya. Catalunya s’enfrontarà avui, diumenge 14 de juliol, a les 20.00 hores a Melilla per lluitar per una plaça a la gran final.

Els primers compassos de l’encontre s’han caracteritzat per la igualtat a la sorra. La primera ocasió del duel ha estat un tir al pal del valencià Francisco Muñoz Lora. En la següent acció, la Selecció ha inaugurat el marcador amb una rematada de cap de Cristian Martínez que ha acabat al fons de la xarxa. Quan quedaven dos minuts per al final del primer període, la Comunitat Valenciana ha aconseguit empatar el matx gràcies un penal transformat per José Miralles.

L’intercanvi de cops ha continuat en el segon quart. El conjunt valencià ha buscat contínuament el seu home de referència, Mariano Sanz, molt ben defensat per José Manuel Arias. Catalunya, per la seva part, ha intentat fer mal amb ràpides transicions ofensives, sobretot per les bandes. Cristian Martínez ha tingut el 2 a 1 en una clara ocasió que s’ha estavellat al pal. Al minut 16, la Comunitat Valenciana ha capgirat el resultat amb un nou gol de Sanz, que ha aprofitat una pilota a l’interior de l’àrea per batre Manel Martínez.

Només començar el tercer quart, José Manuel Arias ha marcat el 2 a 2 amb un potent tir des del seu propi camp que ha sorprès el porter valencià Víctor Viala. Amb el marcador igualat de nou, el conjunt valencià ha donat un pas endavant i, només dos minuts més tard, Mariano Sanz ha tornat a avançar la Comunitat Valenciana amb una diana de xilena. A partir d’aquest moment, Catalunya ha tornat a agafar les regnes del partit i ha tancat el rival al seu propi camp. Al minut 30, Víctor Morillas, molt murri, ha guanyat la posició amb el cos al seu defensor i ha tornat a col·locar les taules en el marcador amb un xut sec. Quan faltaven 40 segons per al final, José Manuel Arias ha anotat el 5 a 4 amb un llançament de falta que ha entrat per l’escaire. I, a falta de 8 segons per a la conclusió del xoc, la Comunitat Valenciana ha forçat la pròrroga amb un gol d’Antonio Aceitón en un tir creuat.

Ja la pròrroga, Catalunya ha posat una marxa més i s’ha abocat a l’atac per marcar el gol que li donés el passi a les semifinals. Quan quedava un minut i mig per arribar als penals, ha tornat a aparèixer novament José Manuel Arias, autor d’un hat-trick, per marcar el definitiu 5 a 4 amb un xut potent i ajustat al pal. Així doncs, la Selecció disputarà aquesta tarda, a les 20.00 hores, les semifinals del Campionat d’Espanya davant Melilla en un duel que es pot seguir via streaming a fcf.cat.