Catalunya sub 19 guanya i es jugarà el pas contra les Illes Canàries
FS Notícies | 29/12/2023
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat 3 a 11 davant Ceuta i es jugarà el pas, a cara o creu, contra les Illes Canàries aquest dissabte a partir de les 12.15 hores.

CEUTA
3 - 11
CEUTA
Alejandro Rodríguez, Adrián Robles, Adrián Vera, Mario Sánchez, Javier Martín, Jose Santaella, Yeray Ángulo, Fco. Javier Moreno, Yoel Hidalgo, Oscar Toledo i Aday Jesús Llado
Martin Benaduce, Luis Miguel Medina, Héctor Gisbert, Akim Ràfols, Martí Serra, Raul Pernia, Rubén Rodó, Victor Sánchez, Marc Barriga, Pol Salas, Joan Cañizares i David Prieto

1-6 Oscar Toledo (12'); 2-7 Yoel Hidalgo (22'); 3-8 José Santaella (30');

0-1 Akim Ràfols (3'); 0-2 Akim Ràfols (4'); 0-3 Akim Ràfols (5'); 0-4 Akim Ràfols (10'); 0-5 Rubén Rodó (10'); 0-6 Pol Salas (11'); 1-7 Victor Sánchez (21'); 2-8 Joan Cañizares (28'); 3-9 Pol Salas (32'); 3-10 Rubén Rodó (34'); 3-11 Rubén Rodó (37');
Àrbitres principals: Pérez Giráldez i Rodríguez Travieso       Àrbitre assistent: Tenorio Martínez

Victòria necessària. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat per un contundent 3 a 11 davant Ceuta en un enfrontament on ha recuperat les bones sensacions de la primera jornada i ha agafat aire per afrontar, demà contra les Illes Canàries, la final a cara o creu per obtenir el bitllet per a la fase final del Campionat d'Espanya. I és que tot i l'empat de Madrid contra Galícia, els madrilenys es classifiquen com a primers de grup i Catalunya i les Canàries lluitaran per a la segona posició. Pel que fa al partit, un pòquer d'Akim Ràfols en els primers cinc minuts han encarrilat un partit en què Catalunya ha controlat en tot moment i al descans ja guanyava per 1 a 6. A la represa, Catalunya ha mantingut un bon nivell tant defensiu com ofensiu per acabar imposant-se per 3 a 13 amb grans gols.

Pòquer de gols i partit encarrilat. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha començat el partit amb gols. I ho ha fet amb un protagonista: Akim Ràfols. I és que el dorsal 4 de Catalunya ha marcat un pòquer de gols en els primers 5 minuts de partit que han encarrilat la victòria. I, sense temps de reacció, ha arribat el cinquè de Rubén Rodó. El partit, però, ha entrat en una fase de faltes, d'interrupcions, en què els àrbitres ho han xiulat tot, i els dos equips han arribat a les cinc faltes quan no s'havien disputat deu minuts. Amb aquest escenari i des dels 10 metres, Pol Salas ha marcat el sisè i Ceuta ha marcat el primer Fins i tot, ambdós conjunts han disposat de més llançaments de deu metres: Ceuta dos i Catalunya 1. Al final del primer temps, però, 1 a 6 i a vestidors.

A la represa, el ritme ha baixat tot i que l'olfacte golejador de Catalunya i les ganes d'anar a porteria rival s'han mantingut. Ceuta ha intentat canviar la dinàmica jugant amb el porter avançat i en una d'aquestes accions, Víctor Sánchez ha recuperat la pilota per marcar el setè. Ceuta, de falta, ha marcat el segon abans que Joan Cañizares, amb una acció de pissarra, col·loques el 2 a 8. Amb un xut exterior, els de Ceuta han marcat el 3 a 8 i ja a les acaballes, tres 'golassos' per acabr: un de Pol Salas i dos de Rubén Rodó, que han establert el definitiu 3 a 11.

La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala tancarà la fase prèvia aquest dissabte, a les 12.15 hores, contra les Illes Canàries, amb un partit a cara o creu per classificar-se per a la fase final del Campionat d'Espanya.