Catalunya sub 19 es classifica per a les semifinals en un partit de gran nivell contra Galícia
FS Notícies | 22/04/2022
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat 6 a 2 contra Galícia en un partit igualat i que no s'ha decidit fins al tram final.

6 - 2
GALÍCIA
Martí Puig, Pol Cano, Roger Panadès, Adrián Tapias, Manoel Kawa, Sergi Viedma, Victor Ramos, Fèlix Prunera, Nèstor Ruiz, Matías Leguizamón, Ibai Espinosa, Arnau Pineda, Marcel Bravo i Robert Caruntu
GALÍCIA
Yerai Espiñeira, Arturo Camiña, Jocel De Brito, Iván Castro, David Bouzon, Raul Ribadulla, Hugo Bernardez, Alan Álvarez, Álvaro Gandoy, Yago Tenreiro, Ismael Brea, Pau Codony, Joel Santervas i Lukas Ramos
1-0 Pau Codony (pp) (5'); 2-1 Pol Cano (17'); 3-2 Victor Ramos (30'); 4-2 Pol Cano (34'); 5-2 Pol Cano (37'); 6-2 Nèstor Ruiz (37')

1-1 Robert Caruntu (pp.) (7'); 2-2 Hugo Bernardez (21')
Àrbitres principals: David Pizarro i Jairo Leiva      Àrbitre assistent: Ivo Reyes

Partit d'alt voltatge. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat 6 a 2 davant Galícia en un partit extraordinari de futbol sala en què ambdues seleccions han competit a un nivell molt bo que han fet vibrar i gaudir als aficionats, els que s'han desplaçat al Pabellón Municipal de Conil i els que ho han seguit en directe per l'FCF TV. Catalunya ha anat sempre per davant del marcador, i al descans ja guanyava 2 a 1. Només començar la represa, Galícia ha empatat fins que, al minut 30 de partit i amb l'expulsió d'Alan Álvarez, els catalans han aprofitat la superioritat per marcar el 3 a 2. En aquest moment, una genialitat de Pol Cano ha marcat el quart i ja a les acaballes, de penal, els catalans han certificat el pas a les semifinals. Andalusia, Castella - La Manxa i la Comunitat Valenciana, possibles rivals per a les semifinals que es sortejaran aquesta tarda a les 19.00 hores.

Dos gols en pròpia enceten el marcador. Galícia ha començat el partit dominant en atac i creant perill a la porteria defensa per Robert Caruntu. Sobretot, liderats pel dorsal 10 de Galícia, Yago Tenreiro, que ha disputat un autèntic partidàs posant-se a l'esquena a la seva selecció. Tot i això, el primer gol ha arribat per part de Catalunya. Un xut de Roger Panadès ha anat al pal i el rebot ha topat amb Pau Codony, jugador català que juga al Club Noia Futbol Sala i amb Galícia, per marcar l'1 a 0. Però la fortuna també ha caigut al costat de Galícia quan, poc després, en una sortida d'un córner, la pilota ha tocat al cos de Robert per empatar el matx. Amb aquest resultat, i amb les rotacions, Catalunya s'ha anat trobant més còmode fins que, al minut 17 i aprofitant una gran jugada d'Adrián Tapias, Pol Cano ha rematat al segon pal per marcar el 2 a 1.

Catalunya pateix i remata amb superioritat. Només començar la segona part, Galícia ha empatat amb una gran jugada pel costat dret que Hugo Bernardez ha rematat lliure de marca al segon pal. Nervis, tensió, i un gran nivell de futbol sala el que s'ha vist en aquest moment a Conil de la Frontera, amb oportunitats pels dos equips fins que, al minut 30, el gallec Alan Álvarez ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. Amb superioritat, Victor Ramos ha marcat el tercer. I aquí, una genialitat per encarrilar la victòria. Passada llarga cap a Pol Cano que, d'esquena a porteria a la posició de pivot, s'ha girat per enviar la pilota directament a l'escaire. En aquest moment, Galícia ho ha intentat amb porter-jugador, Catalunya ho ha defensat amb contundència i amb una recuperació, Pol Cano ha marcat el cinquè. Ja a les acaballes, Nèstor Ruiz ha provocat un penal i l'expulsió de Raul Ribadulla i, el mateix Nèstor ha establert el definitiu 6 a 2.

Aquesta tarda, Catalunya serà al sorteig de les semifinals dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.