Catalunya sub 19 empata i cau a la tanda de penals contra Madrid
FS Notícies | 20/04/2022
Un gol a l'última dècima de la primera part ha trastocat el guió d'un partit que Catalunya ha dominat però que ha caigut a la tanda de penals.

MADRID
2 (5) - 2 (3)
MADRID
Lucas Carvajal, Juan Pedro Mardomingo, Miguel Álvarez, Pablo Moreno, Darío Esteban, Raúl Sánchez, Álvaro Pacheco, Emanuel Ramírez, Sergio Andrés, Sergio Vizuete, Gonzalo de Miguel, Rubén Salcedo, Álex Aurrecoechea i Pablo Matilla
Martí Puig, Pol Cano, Roger Panadès, Adrián Tapias, Manoel Kawa, Sergi Viedma, Victor Ramos, Fèlix Prunera, Nèstor Ruiz, Matías Leguizamón, Ibai Espinosa, Arnau Pineda, Marcel Bravo i Robert Vasile
1-1 Pablo Matilla (19'); 2-1 Dario Esteban (29')

1-1 Roger Panadès (19'); 2-2 Pol Cano (34')
Àrbitres principals: Antonio Jesús Garcia y Andrés Iglesias      Àrbitre assistent: Ivo Rincón

Tot a una carta. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha empatat a 2 contra la Comunitat de Madrid, però ha perdut el 0,25 extra de la tanda de penals i es jugarà el pas als quarts de final contra les Illes Balears. Catalunya i Madrid han disputat un partit amb un ritme frenètic, molt igualat en què Catalunya s'ha avançat a l'últim minut del primer temps, però, a l'última acció de la primera part i amb polèmica, Madrid ha empatat. A la represa, els madrilenys s'han col·locat per davant, tot i que Catalunya ha tingut una bona resposta. A la tanda de penals, la Comunitat de Madrid ha marcat els cinc penals i ha sumat els 0,25 extra.

Partit de màxima exigència entre Madrid i Catalunya, amb dues seleccions que han buscat amb intenció la porteria rival i on els quadribarrats han tingut les ocasions més clares. Adrián Tapias ha tingut el primer per Catalunya, però l'empat a zero s'ha mantingut fins al darrer minut del primer temps. Aquí, amb una gran acció individual, Roger Panadès ha marcat el primer pels catalans. I d'aquí, a la polèmica. Al darrer instant, Madrid ha empatat sobre la mateixa botzina amb un jugador rematant agafat del pal de la porteria al segon pal lliure de marca. Empat a 1 i al descans.

A la represa, Catalunya, amb orgull i personalitat, ha continuat provant fortuna a la porteria defensada pel madrileny Álex Aurrecoechea i ha tingut el segon de la mà del mateix Roger. Catalunya ha perdonat i a la sortida d'un corner, Dario ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per remuntar el matx. Els jugadors catalans, dirigits per Rubén González, no s'han enfonsat i han fet un pas endavant. Fruit d'aquest esforç, han trobat la recompensa amb una diana de Pol Cano, que ha aprofitat un rebot del porter per etzibar un xut potent i empatar el partit. Amb aquest resultat, s'ha arribat al final del temps reglamentari i a la tanda de penals, la Comunitat de Madrid s'ha mostrat molt efectiva marcant els cinc llançaments i s'ha endut els 0,25 extra.

Per la seva banda, les Illes Balears ha guanyat 6 a 4 davant Melilla i demà, la Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala necessita guanyar a Balears per classificar-se pels quarts de final. Un partit que es disputarà a partir de les 12.15 hores i es podrà seguir en directe a través de l'FCF TV.