Catalunya sub 19 debuta amb victòria davant Melilla
FS Notícies | 19/04/2022
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat 0 a 3 davant Melilla en el debut als Campionats d'Espanya.

MELILLA
0 - 3
MELILLA
Zakarias Benali, Yusef Ben Mimon, Said Haddouchi, Alejandro Alcala, Marouane Zakour, Ilias Hamed, Francisco Javier Martinez, Pablo González, Ruchdi Mohamed, Mohamed Amin, Nabil Danoun i Nabil Amar
Martí Puig, Pol Cano, Roger Panadès, Adrián Tapias, Manoel Kawa, Sergi Viedma, Victor Ramos, Fèlix Prunera, Matías Leguizamón, Ibai Espinosa, Arnau Pineda, Marcel Bravo i Robert Vasile

0-1 Matías Leguizamón (3'); 0-2 Pol Cano (6'); 0-3 Arnau Pineda (13')
Àrbitres principals: Valeriano Delgado i Francisco Madueño     Àrbitre assistent: Antonio José Hidalgo

Debut amb victòria. La Selecció Catalana sub 19 masculina ha guanyat 0 a 3 davant Melilla en el debut al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala i es col·loca líder del Grup B després de l'empat sense gols entre la Comunitat de Madrid i les Illes Balears, i que els madrilenys han sumat l'extra del 0,25, ja que han vençut a la tanda de penals. Un triomf dels quadribarrats que s'ha sentenciat al primer quart d'hora de partit amb les tres dianes, en un enfrontament en què Melilla ha plantejat un partit intens i on els catalans no han acabat de trobar-se còmodes tot i la victòria final.

Gols per agafar ritme. Catalunya sub 19 ha començat el partit amb dubtes davant una Selecció de Melilla ben plantada en defensa, amb un joc pràctic sense complicacions tot i que amb poc perill sobre la porteria defensada, a la primera part, per Robert Vasile. Els quadribarrats, amb moltes rotacions per tal d'agafar ritme i sensacions al Campionat, ha anat millorant amb el pas del temps i, sobretot, amb els gols. Matías Leguizamón, amb un fort xut amb la cama esquerra, ha obert la llauna en el marcador. I, poc després, amb una jugada marca de la casa de Pol Cano, en què ha rebut a la frontal de l'àrea d'esquena a porteria i després d'una gran mitja volta, ha marcat el 0 a 2. I encara abans del quart d'hora, en una acció d'estratègia, Arnau Pineda ha marcat el definitiu 0 a 3

A la segona part, el conjunt dirigit per Rubén González, ha anat provant diferents situacions de joc i els jugadors han anat agafant ritme i sensacions en aquest campionat, ja que molts dels integrants d'aquesta selecció debutaven avui en un Campionat d'Espanya. Melilla ha pogut inquietar la porteria de Martí Puig, però Catalunya no ha encaixat cap gol que pot ser important en cas d'un triple empat al final de la fase de grups. A més, Catalunya ha pogut ampliar diferències, com una pilota al pal d'Adrián Tapias i un altre de Fèlix Prunera, però el marcador ja no s'ha mogut més, tot i que Melilla ho ha provat també amb el porter-jugador.

Demà, a partir de les 12.15 hores i en directe a través de la Televisió de l'FCF, Catalunya jugarà contra la Comunitat de Madrid. Si els quadribarrats guanyen, ja estaran classificats pels quarts de final.