Catalunya sub 17 goleja Castella-la Manxa en el seu debut
FS Notícies | 04/01/2019
La Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala escombra Castella-la Manxa per 13 gols a 1 i signa l'estrena somiada a la Fase Prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 20 i sub 17 de futbol sala.

Catalunya
13 - 1
Castella-la Manxa
Catalunya
Júlia Sanz Salmerón, Laia Gómez Sánchez, Florencia de León Moreira, Alba Oliver Mayolas, Clara Segado Rodríguez, Kristine Claire Gumangan, Laura Torres Álvarez, Mireia Tremps Rodríguez, Mireia Gómez Auge, Daniela Salvat Suárez i Carla Calvo López.
Marta Toribio Moraleda, Victoria Navarro Fernández, Irene Guerrero Raya, Laura González Nieto, Ruth Giménez Castro, Paula Perona Salinas, Elena Acevedo Jiménez, Irene Gutiérrez Cuerva, Pilar Romero Serrano, Marta Bautista Cañadas, Lucía Rodríguez Hernández i Rocío López Marques.
1-0 Kristine Claire (2'); 2-0 Daniela Salvat (3'); 3-0 Kristine Claire (8'); 4-0 Mireia Gómez (9'); 5-0 Laura Torres (13'); 6-1 Carla Calvo (19'); 7-1 Mireia Gómez (22'); 8-1 Andrea Luna (24'); 9-1 Carla Calvo (27'); 10-1 Kristine Claire (29'); 11-1 Carla Calvo (33'); 12-1 Carla Calvo (33') i 13-1 Florencia de León (35')

5-1 Ruth Jiménez (16')
TARGETES GROGUES
Clara Segado (38')

Pilar Romero (8'), Pilar Romero (19'), Victoria Navarro (31'), Ruth Jiménez (36') i Elena Acevedo (37')
TARGETES VERMELLES

Pilar Romero (19')
Víctor Pasamontes Remisa i Brian Torquemada Martínez (àrbitres principals) i Jose Municio Carrasco (àrbitre assistent).

Golejada per rubricar un gran debut. Catalunya ha sortit al parquet del Municipal Sabadell Nord amb el mode piconadora activat i ha resolt el partit en menys de deu minuts. A les jugadores de Jordi Barrero no els han calgut massa oportunitats per perforar la porteria de Castella-la Manxa. De fet, no els han calgut massa minuts. La pivot catalana, Kristine Claire, ha sabut materialitzar a la perfecció una gran jugada individual d'Andrea Luna al minut 2 de partit per inaugurar el marcador i posar el primer avantatge per les quadribarrades (1-0). Amb tots els nervis ja absolutament expulsats, Catalunya ha continuat imprimint velocitat i ha seguit pressionant molt amunt per dificultar la sortida de pilota de les castellanes. Només un minut més tard de l'1 a 0, l'ala catalana, Daniela Salvat, ha signat el segon gol gràcies a un xut potent a la sortida d'un córner que s'ha colat a la porteria de Marta Bautista (2-0).

Després d'uns minuts en què Catalunya ha continuat imposant la seva llei, Kristine Claire ha tornat a mostrar la seva qualitat rematant de forma excel·lent una passada mil·limetrada de Laura Torres des de la banda dreta per anotar el 3 a 0. L'exhibició no ha acabat aquí. Mireia Gómez ha eixamplat encara més les diferències amb el 4 a 0 al minut 9, i Laura Torres ha marcat el 5 a 0 amb una diana sensacional que ha entrat directe per l'escaire dret de la porteria castellana. Les jugadores d'Antonio de la Torre no han tirat la tovallola i han aconseguit reduir el desavantatge després que Ruth Jiménez hagi aprofitat una recuperació de pilota per fer el 5 a 1. Quan semblava que la primera meitat estava destinada a acabar amb aquest resultat, Carla Calvo s'ha sumat a la festa golejadora i ha anotat el 6 a 1 quan quedaven pocs segons per acabar el primer assalt.

A la represa, la tònica no ha experimentat cap canvi. El combinat de Jordi Barrero ha seguit portant el ritme del partit, ofegant la sortida de pilota manxega i fent i desfent en atac per acabar de desestructurar la defensa rival. Només han hagut de passar dos minuts de la segona meitat perquè Catalunya hagi pogut tornar a colpejar. Ho ha fet a través de Mireia Gómez, que ha engaltat un xut sensacional des de més enllà del límit de l'àrea per posar el 7 a 1. La piconadora no s'ha aturat i Catalunya ha continuat amb el seu idil·li particular amb el gol. La capitana Andrea Luna ha fet el 8 a 1 al minut 24, Carla Calvo el 9 a 1 només tres minuts més tard, Kristine Claire ha signat un "Hat-trick" amb el 10 a 1 al minut 29, Calvo s'ha doctorat amb l'11 a 1 i el 12 a 1 (pòquer de dianes per l'ala) en dues jugades consecutives, i finalment, Florencia de León ha arrodonit la festa amb el 13 a 1 final.

Amb aquest resultat, la Selecció Catalana sub 17 es col·loca colíder del seu grup amb 3 punts, els mateixos que Aragó.

L'estrena de la sub 17 ha comptat amb la presència a la llotja d'honor dels directius de la Lliga Catalana de Futbol Sala i de l'FCF, Pep Graus, Javier Lerma i Juan Carlos Hueto, que han estat acompanyats pel director de l'LCFS, José Miguel Calle.

Per tal de poder seguir tant els resultats dels partits, com les notícies relacionades amb aquesta Fase Prèvia, així com les galeries d’imatges de tots els enfrontaments, estarà disponible un apartat específic que es pot accedir a través del bàner situat a la portada del web federatiu, o bé, fent clic aquí.