Catalunya sub 16 salda amb derrota el seu debut
FS Notícies | 25/01/2019
La Selecció Catalana sub 16 de Futbol Sala ha caigut 3 a 5 davant de la Comunitat de Madrid en una estrena molt exigent de la Fase Prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en què els de Ruben González no s'han pogut adjudicar el triomf.

Catalunya sub 16
3 - 5
Comunitat de Madrid sub 16
Oscar Dirul, Marcel Bravo, Lenny Ramos, Adrián Carmona, Néstor Ruiz, Sergi Viedma, Iván Bonillo, Ibai Espinosa, Pol Cano, Jorge Carrasco, Santiago Soulere i Martí Puig.
Hugo Amarilla, Iván Concejal, Pablo Moreno, Pablo Matilla, Juan Manuel Sánchez, Sergio Vizuete, Carlos González, Daniel Sáez, David Sierra, Emanuel Ramírez, Álvaro Muinelo i Víctor Montoya.
1-1 Jorge Carrasco (4'); 2-1 Marcel Bravo (6') i 3-5 Jorge Carrasco (33').

1-0 Pablo Matilla (1'); 2-2 Carlos González (7'); 2-3 Emanuel Ramírez (12'); 2-4 Pablo Matilla (15') i 2-5 Víctor Montoya (32').

Emanuel Ramírez (17') i Sergio Vizuete (36').
Rogelio Pacheco Gómez i Ignasi Velasco Casals (àrbitres principals); Sònia Aguilar Miranda (àrbitra assistent).

Començament elèctric. Catalunya i la Comunitat Madrid sub 16 han signat una posada en escena repleta de gols que ha fet vibrar la parròquia que s'ha congregat avui divendres al Municipal Can Cases de Martorell. Els madrilenys han estat els primers a colpejar amb un gol de Pablo Matilla al primer minut de partit en una jugada de contraatac (0-1). Tot i l'atzucac inicial, els catalans no s'han deixat intimidar per l'empenta del rival i han donat la volta a l'electrònic gràcies a una immensa ambició. L'ala-pivot quadribarrat, Jorge Carrasco, ha aprofitat una pilota dividida al minut 4 per engaltar un gran xut des de la banda esquerra que ha acabat perforant la porteria d'Hugo Amarilla (1-1). La diana del jugador del Barça Lassa ha esperonat una Selecció de Ruben González que s'ha tret tots els nervis de sobre i que ha tornat a marcar. Ho ha fet gràcies a una jugada sensacional de Marcel Bravo al minut 6, que ha acabat amb el 2 a 1 després que el pivot català hagi recuperat una pilota al cercle central.

La fortuna ha fet acte de presència al parquet de Can Cases i ha afavorit el combinat de José Luis Encinas. El jugador madrileny, Carlos González, ha fet pujar el 2 a 2 després de marcar de forma involuntària gràcies a un refús desafortunat de la defensa catalana al minut 7 de partit. El matx ha anat incrementat de revolucions i ha estat en aquest escenari quan Emanuel Ramírez, després d'una molt bona jugada de Madrid, ha marcat el 2 a 3 al minut 12 i ha recuperat la iniciativa pels madrilenys. Els de José Luis Encinas, molt inspirats en atac, han pogut eixamplar encara més les diferències amb el 2 a 4 al minut 17 amb una diana gentilesa de Pablo Matilla abans d'encarar el camí cap als vestuaris.

Catalunya havia de portar el timó del partit a la segona meitat per tenir opcions de tornar a entrar en la lluita per la victòria. Dit i fet. Els jugadors de Ruben González han començat a crear ocasions perilloses de gol amb estones de joc de quatre combinades amb situacions de joc de tres amb un pivot fixe. Tot i la intensitat que imprimien els catalans, Madrid ha bolcat un gerro d'aigua freda sobre els de González amb el 2 a 5, obra de Víctor Montoya al minut 32. En aquest instant, el tècnic català ha decidit sacsejar el matx i sortir de cinc, una aposta que ha trobat la seva recompensa amb un gol de Jorge Carrasco per posar el 3 a 5 al lluminós al minut 33. Els catalans ho han seguit intentant fins al final, i fins i tot han pogut apropar-se més amb un llançament de penal, però el porter madrileny l'ha aturat i ha ofegat qualsevol possibilitat de remuntada de la Selecció.

Per tal de poder seguir tant els resultats dels partits, com les notícies relacionades amb aquesta fase prèvia, així com les galeries d’imatges de tots els encontres, estarà disponible un apartat específic que es pot accedir a través del bàner situat a la portada de la pàgina web, o bé, fent clic aquí.