Catalunya sub 16 remunta i jugarà la final del Campionat d'Espanya de futbol sala
FS Notícies | 23/04/2022
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat 1 a 2 davant la Comunitat Valenciana en un partit que Catalunya ha hagut de remuntar el gol inicial d'Adrián Rubio.

COMUNITAT VALENCIANA
1 - 2
Carlos Pérez, Diego Torres, Jorge Pradas, Gabriel Carrascosa, Jorge Fernández, Carlos Alonso, Adrián Rubio, Marco Gombao, Javier Peiro, Hugo Carrasco, Jorge Arechaga, Saul Albert, Marcos Ochando i Javier Mira
Lucas Espinosa, Gerard García, Mario Plaza, Hèctor Pastor, Pol Terrino, Mario Fogued, Jordi Sánchez, Eric Lucas, Max Serraviñals, Izan Vargas, Miquel González, José Martínez, Joel Miñano i Iker Abad
1-0 Adrián Rubio (2');

1-1 Izan Vargas (17'); 1-2 Gerard García (34')
Àrbitres principals: Antonio Jesús i Eugenio Quintero     Àrbitre assistent: David Pizarro

Remuntada i a la final. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat 1 a 2 davant la Comunitat Valenciana en un partit en què ha hagut de remuntar el gol inicial de la valenciana per acabar guanyant les semifinals del Campionat d'Espanya. No ha estat el millor partit dels quadribarrats durant el torneig, que han començat amb nervis i els ha costat entrar en joc amb el marcador en contra. Tot i això, han tret l'orgull per empatar abans del descans i remuntar a la represa. Catalunya sub 16 masculina de futbol sala jugarà la final del Campionat d'Espanya demà, a les 10.00 hores, contra la Regió de Múrcia i en directe per l'FCF TV.

Catalunya va a remolc. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha dominat la primera meitat a través de la pilota, altra vegada sent protagonista en atac i intentant trobar forats a la defensa de la Comunitat Valenciana. Però el partit ha començat amb diana dels valencians per mitjà d'Adrián Rubio. Aquest gol els ha donat oxigen i aire per defensar el marcador. I ho han fet molt bé. Catalunya, entre el desencert i les grans aturades del porter Carlos Pérez, no ha pogut aconseguir l'empat fins al minut 17 quan, un ràpid contraatac, Izan Vargas ha establert l'empat a 1. A 10 segons pel descans, Mario Plaza ha estavellat una pilota al pal, però el marcador ja no s'ha mogut més.

@FFCV_infoA la represa, Cataluna s'ha topat amb el porter valencià Carlos Pérez. Ho ha aturat tot i de totes les maneres, posant els nervis entre la parròquia catalana que no trobava la manera de marcar el segon davant una Comunitat Valenciana defensant-se i intentant recuperar alguna pilota per sortir al contraatac. I d'aquí, al gol. Gol d'estratègia que ha finalitzat Gerard Garcia per marcar el definitiu 1 a 2. Encara quedaven sis minuts per disputar, però la defensa de Catalunya ha estat sòlida i el marcador ja no s'ha mogut més.