Catalunya sub 16 perdona i el CFS Eixample empata el partit
FS Notícies | 20/11/2023
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala va empatar a 3 davant el CFS Eixample, de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala.
3 - 3
CFS EIXAMPLE
Daniel Rodrigo, Iker Delgado, Josep Domènech, Thiago Parterroyo, Cristian Cañal, Alex Hervás, Roger Garcia, Manel Rus, Isaac Carrasquilla, Angel David Hernández, Sirius Coll i Edgar Ballesteros
David Llorenç, Mario Trujillo, Mario Chamorro, Martí Serra, Iu Bertrán, Ivan Luque, Carlos Osorio, Derek Buro, Bruno Verneda, Alberto Márquez, Marçal Cullell i Lucas Martínez

1-0 Angel David Hernández (2'); 2-1 Alex Hervas (24'); 3-2 Marti Chamorro (p.p.) (35')

1-1 Lucas Martínez (23'); 2-2 Ivan Luque (25'); 3-3 Alberto Marquez (38')
Àrbitre principal: Adrià Gelonch      Àrbitre assistent: Andreu Coso

A un mes de competir. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala va disputar el segon amistós de la temporada contra l’AELIS-Sage Partner Eixample, de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell. Una prova que va finalitzar amb empat a 3 i bones sensacions per part dels quadribarrats que van perdonar la victòria i els de l’Eixample ho van aprofitar per acabar empatant el matx. El conjunt dirigit per Ivan Calle disputarà la fase prèvia del 26 al 30 de desembre de 2023 a Galícia i es troba enquadrat dins del Grup A juntament amb Galícia, Comunitat de Madrid, Ceuta i Canàries.

• Canàries

Pel que fa al partit, Catalunya sub 16 masculina de futbol sala va començar el partit de forma espectacular, amb nou ocasions de gol en els primers minuts que es va transformar amb la diana d’Angel David Hernández després de finalitzar una acció d’estratègia. Amb aquest marcador es va arribar al descans i, a la represa, gols i emoció fins al final.

Els de l’Eixample van empatar només començar la segona meitat per mitjà de Lucas Martínez tot i que, un minut més tard, Alex Hervás va tornar a col·locar a Catalunya per davant. Fruit d’una pèrdua dels quadribarrats, Ivan Luque va col·locar l’empat a 2 al lluminós i, poc després, i en pròpia porteria, els catalans es van tornar a col·locar per davant. En aquest moment, Catalunya va perdonar la sentència i la victòria, i això ho va aprofitar Alberto Marquez per empatar el matx a dos minuts per acabar.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.