Catalunya sub 16 masculina de futbol sala empata a 3 davant el FS Ripollet
FS Notícies | 28/10/2019
La Selecció Catalana sub 16 de futbol sala ha empatat a 3 en el seu primer partit amistós de la temporada davant el FS Ripollet juvenil de la Divisió d’Honor Nacional.
3 - 3
FS RIPOLLET
Oriol Oliveras, Ignacio Prieto, David Rosa, Oriol Blasco, Roger Vilaseca, Ernest Oruña, Arnau Omella, Pau Ramírez, Victor Ramos, Pol Sánchez, Rubén Rodo i Joan Cañizares
FS RIPOLLET
Martí Rodríguez, Alex Camacho, Alex Ramajo, Marc Argibay, Rubén Gómez, Adrián Caro, Ivan Redondo, Alex Avilés, Gerard Pino, Iker Serrano i Xavier Lorenzo.
1-1 Pol Sánchez (23'); 2-1 Victor Ramos (37'); 3-1 Joan Cañizares (32').

0-1 Alex Camacho (8'); 3-2 Alex Camacho (36'). 3-3 Ignacio Prieto p.p. (39').
-

-
Lucás Anton i Ana Carretas

Remuntada amb empat final en el debut de la Selecció Catalana sub 16 de futbol sala al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló. El combinat català entrenat pel seleccionador Rubén González ha disputat el primer partit amistós de la temporada davant el FS Ripollet juvenil de la Divisió d’Honor Nacional, un conjunt que ha sumat 5 punts a les primeres cinc jornades de campionat, amb empat a 3 final.

Ha estat la primera prova exigent per a un combinat català amb només dos entrenaments a les seves cames. Els quadribarrats continuen amb la preparació per a les fases prèvies dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que disputaran del 16 al 19 de gener de 2020 a Castella - La Manxa.

Gran intensitat i ritme molt alt durant la primera meitat. Catalunya ha proposat una forta pressió durant els primers instants i fruit de dues recuperacions, Ignacio Prieto i Pol Sánchez han tingut les dues primeres ocasions del partit. El primer gol però ha estat pel FS Ripollet: servei de banda i xut potent d’Alex Camacho per obrir la llauna del marcador al minut 8. Poc abans del descans, dues grans ocasions per a cada equip. Els del Vallès, altre cop d’estratègia, han pogut marcar el 0-2. Mentre que Roger Vilaseca ha respost amb una pilota al pal, tot i que l’electrònic no s’ha mogut.

Remuntada i empat a 8 segons pel final. La segona part ha continuat amb un ritme molt alt i ha estat el FS Ripollet qui ha avisat primer amb una pilota al pal, però els quadribarrats han reaccionat de forma magistral i en quatre minuts han remuntat el partit. Pol Sánchez ha empatat el matx i poc després, Victor Ramos ha enviat la pilota a l'escaire per col·locar el 2-1 al lluminós. Han estat els millors moments de Catalunya, que ho ha aprofitat per marcar el 3-1 gràcies a Joan Cañizares. El FS Ripollet ha jugat amb porter-jugador els últims cinc minuts i així ha aconseguit empatar. Al minut 36', Alex Camacho ha escurçat diferències i a 8 segons pel final i amb un gol en pròpia porteria, ha arribat l'empat definitiu.

La Selecció Catalana sub 16 de futbol sala tornarà a la feina el dilluns 4 de novembre de 2019 amb la tercera sessió d’entrenament de la temporada.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l'apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí