Catalunya sub 16 femenina revalida el títol i es proclama campiona d'Espanya de futbol sala
FS Notícies | 20/01/2023
La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha guanyat 5 a 3 davant Andalusia en un partit que ha hagut de remuntar i es proclama Campiona d'Espanya de futbol sala.

5 - 3
ANDALUSIA
Xènia Casadó, Aina Padrosa, Kira Méndez, Anna Garcia, Mar González, Sònia Cardona, Martina Álvarez, Silvia Cuartero, Lara Rodríguez, Karen Pons, Ainara Amador i Aroa Rodríguez
ANDALUSIA
Daniela Alabertuz, Natalia Arenas, Lidia Domenech, Maria Ortega, Inés Pérez, Aitana Cortés, Maria Maldonado, Carmen Maldonado, Andrea González, Miriam Ponce, Ana Maldonado i Pilar Navarrete

1-1 Lara Rodríguez (12'); 2-1 Sònia Cardona (19'); 3-1 Sònia Cardona (23'); 4-1 Sílvia Cuartero (28'); 5-1 Martina Álvarez (29')

0-1 Inés Pérez (6'); 5-2 Ana Maldonado (36'); 5-3 Karen Pons (p.p.) (39')
Àrbitres principals: Jose Antonio González i Miguel Hervás       Àrbitra assistent: Julia Àngels Garcia

Remuntada, patiment i campionat. La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha guanyat 5 a 3 davant Andalusia i aconsegueix el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Catalunya sub 16 femenina ha hagut de remuntar el gol inicial d'Andalusia per marxar al descans amb avantatge per 2 a 1. A la represa, s'han col·locat amb 5 a 1 a favor i, tot i que Andalusia ha escurçat diferències, les jugadores dirigides per Rubén Jaén han aconseguit aixecar la copa de Campiones d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 16 i revalidar el títol aconseguit la temporada anterior amb aquesta categoria.

Remuntada a la primera part. La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha començat la final del Campionat d'Espanya amb nervis i imprecisions, i com al llarg de la setmana, l'ha costat entrar al partit. Davant, una Andalusia més intensa en defensa i dificultant el joc i atac de Catalunya, que no ha sabut connectar amb la pívot durant els primers instants de partit. A més, Andalusia s'ha avançat en el marcador després d'una gran acció d'Inés. A partir de l'equador del primer temps, Catalunya s'ha tret els nervis, han agafat confiança i han començat a crear perill a la porteria d'Andalusia. Després d'una gran jugada de Karen Pons, Lara Rodríguez ha empatat el matx i als darrers instants de la primera part, a la sortida d'un còrner, Sònia Cardona ha marcat el 2 a 1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Espectacular segona meitat amb patiment final. La Selecció Catalana sub 16 femenina ha disputat una espectacular segona part, amb intensitat defensiva i una gran pressió que ha servit per incomodar a Andalusia. I així, els gols. Primer, Sònia Cardona ha marcat el tercer després d'una recuperació a primera línia i amb una acció similiar, Sílvia Cuartero ha marcat el quart. Sense temps de reacció, Catalunya ha marcat el cinquè per mitjà de Martina Álvarez, en un moment que Andalusia ha estat fora de la final i ha estat descol·locada. Els nervis, per part de Catalunya, han aparegut quan amb portera-jugadora, Andalusia ha escurçat diferències i, tot i que a 1 minut pel final han marcat el definitiu 5 a 3, Catalunya ha sabut defensar-se i s'ha proclamat campiona d'Espanya

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l'apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.