Catalunya sub 16 de futbol sala es proclama campiona d'Espanya
FS Notícies | 24/04/2022
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat 3 a 5 davant la Regió de Múrcia amb un hat-trick de Jordi Sánchez i una diana d'Izan Vargas i de Miquel González.

REGIÓ DE MÚRCIA
3 - 5
Stefano Köppel, Gerardo Franco, Antonio Toret, Iván Gallego, Domingo Marín, Javier Amor, Daniel Mrtínez, Luis Francisco Hernández, Juan Ángel Robles, Rubén Vidal, David Acosta, José Javier Nicolás, Mariano Salinas i Alberto Cánovas
Lucas Espinosa, Gerard García, Mario Plaza, Hèctor Pastor, Pol Terrino, Mario Fogued, Jordi Sánchez, Eric Lucas, Max Serraviñals, Izan Vargas, Miquel González, José Martínez, Joel Miñano i Iker Abad
1-2 Daniel Martínez (9'); 2-3 Juan Angel Robles (22'); 3-5 Daniel Martínez (39')

0-1 Miquel González (2'); 0-2 Jordi Sánchez (3'); 1-3 Jordi Sánchez (21'); 2-4 Izan Vargas (23'); 2-5 Jordi Sánchez (38')
Àrbitres principals: David Pizarro i Jairo Leiva      Àrbitre assistent: Manuel Jesús Barrileiro

Exhibició de futbol sala. La Selecció Catalana sub 16 masculina s'ha proclamat campiona d'Espanya després de guanyar 3 a 5 davant la Regió de Múrcia en una altra exhibició de futbol sala el combinat català dirigit per Gerard Pusó. Els quadribarrats han disputat un gran partit liderats per la dupla Miquel González - Jordi Sánchez, els golejadors d'una Selecció Catalana que no ha sabut sentenciar el partit abans deixant emoció fins als darrers instants. Al final, victòria per 3 a 5 i celebració sobre la pista de la Ciudad Deportiva Bahía Sur per sumar el cinquè Campionat d'Espanya de Catalunya aquesta temporada.

Catalunya perdona i la Regió de Múrcia ho aprofita. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha protagonitzat una gran primera meitat, seguint el guió que ens té acostumats, amb protagonisme en atac i solvència en defensa. I a més, la gran final ha començat amb dianes. Dianes de Catalunya dels seus màxims golejadors: Miquel González i Jordi Sánchez. Dues dianes que han col·locat el 0 a 2 al marcador al minut 3 de partit i han provocat el temps mort demanat pel seleccionador Oscar Ramón Sánchez. La Regió de Múrcia ha reaccionat i ha augmentat la intensitat en defensa, tot i que Catalunya ha tingut dues ocasions molt clares, d'Izan Vargas i de Jordi Sánchez, per ampliar diferències. Ha perdonat i la Regió de Múrcia ho ha aprofitat. I és que Daniel Martinez ha engaltat un bon xut per escurçar diferències i col·locar l'1 a 2 al marcador, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

I la segona meitat ha començat amb gols: dos per Catalunya i un per la Regió de Múrcia. Jordi Sánchez ha marcat l'1 a 3 després d'aprofitar una gran jugada de Miquel González. Tot i això, els murcians han escurçat diferències abans que, a la sortida d'un corner, Izan Vargas marqués el quart. Amb el 2 a 4 i encara amb 18 minuts per jugar, Catalunya ha pogut sentenciar el partit amb dues pilotes al pal de Jordi Sánchez, però no ho han fins a les acaballes quan, el mateix 'Jordinho', ha marcat el 2 a 5. Ja a les acaballes, la Regió de Múrcia ha establert el definitiu 3 a 5.

Amb aquest Campionat d'Espanya aconseguit, Catalunya ja n'acumula cinc a les vitrines aquesta temporada.